سلام دوستان من یه مادرشوهر دارم که جداشده وشهرستانن یعنی تو خواستگاری وهیچی من حضور نداشت از وقتی پیداش شد ومنو دید بامن لج بود وحرفایی بهم میزد که قلبم میشکست خیلی بد حرف میزدوخیلی دروغگوئه خیلی دعواها درست کرده بار اخر طلسم خونم پیدا کردم که بدوستم نشون دادم برد قم جای معتبر گفتن دعای سردی گرفتن از هم جداتون کنن نماز اول وقت بخون وهرز امام جواد حالا مشکل من اینه یکساله باشوهرجدلزندگی میکنیم خونه نداریم بعد از طلسمه این اتفدق افتاد حالا مادرشوهرم فهمیده خونه میخوایم بگیریم دوسه روزه گیر داده عکستو برام بفرست نفرستادم از شوهرمم پول سیصد گرفته الکی بهش گفته بده پول میخوام بدم به یه دختر بی کسو کار نذرت کردم من فهمیدم برا فالگیرو جادو میخواد چون میشناسمش اینکارس حالا میخوایم خونه بگیریم اینم میخواد ده روز دیگه بیاد وتو اینکاراس پشت تلفنم که دیروز خونه پدرشوهرم حرف زدم گفت سلام دختر زشت وکلی تیکه اتداخت
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.