2777
2789

سلام دوستان من یه مادرشوهر دارم که جداشده وشهرستانن یعنی تو خواستگاری وهیچی من حضور نداشت از وقتی پیداش شد ومنو دید بامن لج بود وحرفایی بهم میزد که قلبم میشکست خیلی بد حرف میزدوخیلی دروغگوئه خیلی دعواها درست کرده بار اخر طلسم خونم پیدا کردم که بدوستم نشون دادم برد قم جای معتبر گفتن دعای سردی گرفتن از هم جداتون کنن نماز اول وقت بخون وهرز امام جواد حالا مشکل من اینه یکساله باشوهرجدلزندگی میکنیم خونه نداریم بعد از طلسمه این اتفدق افتاد حالا مادرشوهرم فهمیده خونه میخوایم بگیریم دوسه روزه گیر داده عکستو برام بفرست نفرستادم از شوهرمم پول سیصد گرفته الکی بهش گفته بده پول میخوام بدم به یه دختر بی کسو کار نذرت کردم من فهمیدم برا فالگیرو جادو میخواد چون میشناسمش اینکارس حالا میخوایم خونه بگیریم اینم میخواد ده روز دیگه بیاد وتو اینکاراس پشت تلفنم که دیروز خونه پدرشوهرم حرف زدم گفت سلام دختر زشت وکلی تیکه اتداخت 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این مسائل رو همسرت باید مدیریت کنه 

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
این مسائل رو همسرت باید مدیریت کنه 

لایک ب امضات ای خدا کاش بتونم درد و دل نکنم😭

حتی اگ دیدی با شیطان چایی میخورم 👌                          بازم حق نداری قضاوتم کنی . شاید قراره "من" به راه راست بکشونمش ...😊
لایک ب امضات ای خدا کاش بتونم درد و دل نکنم😭

ممنونم

حالا یکی بهم گفت ادم باید از مشکلاتش پیش بقیه بگه تا چشم نخوره😐😐

اثر چشم رو با صدقه میشه خنثی کرد اما اینکه درد دل کنی و بعدا علیه ت استفاده کنن رو نمیشه کاریش کرد 

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
من قم زندگی نمیکنم تهرانم دوستم یه استاد بود داداشش قم زندگی میکنه طلبس فک کنم استاد داداشش بوده نشو ...

کاش منم همچین آدمی رو بتونم پیدا کنم اخه قم زندگی میکنم ولی نمیشناسم