2777
2789
عنوان

مادرشوهرم زندگیمو میخواد خراب کنه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1176 بازدید | 49 پست
کسی زورت نکرده که بیای ریپلای کنی تهمت بزنی چون میگم تو قرآن اومده من اینکارم من تو عمرم پیش فالگیر ...

حتما باید موافقت حرف بزنن ک بپذیری خوب اگه نمیدونی چطور میدونی 300 پول جادوگر میده مادرشوهرت ،  راستی تو دیدی مادرشوهرت طلسم گذاشت  خونتون والا تو خوب سر درمیاری از قیمت ازاینکه کی کرده و چ جالب چقدتو خوبی 

بای

حتما باید موافقت حرف بزنن ک بپذیری خوب اگه نمیدونی چطور میدونی 300 پول جادوگر میده مادرشوهرت ،   ...

اتفاقن تو خیلی خوبی که تهمت میزنی از کی تاحالا کسیکه میاد دفاع میکنه از خودش که میگه تهمت نزن یعنی داره میگه حتمن موافقم حرف بزن جالبه 🤔مادرشوهر منم من فقط نمیگم چون تو اینکارا هست همه میگن واسه سردرد ساده میره فال میگیره بعدم چون اومده بود تهران بشوهرم گفته بود برا دخترش دعا گرفته که شوهر کنه تو تهران رفته بود پیش فالگیر وتو خونه من تو جا اسپندی یه کاغذ ورد با اسپند دود کرد گفت انرزی منفی داره خونتون وقتی رفت یماه بعد من طلسم دیدم خب مشخصه اون اینکارو کرده شوهرمنم قبول کرد ما اینجا فامیل نداریم واینکارا رو نمیکنن شوهرم وپدرشوهرم گفتن کار مادرشوهرمه حالا فهمیده چرا میگم مادرشوهرم واز اومدنش ترس دارم چون قبلش از شوهرم پول گرفت الانم میدونم پولو برا این مذخرفات میخواد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما باید موافقت حرف بزنن ک بپذیری خوب اگه نمیدونی چطور میدونی 300 پول جادوگر میده مادرشوهرت ،   ...

میدونم پولو برا این مذخرفات میخواد ومیخواد خونه بگیریم بیاد خونه ما از این غلطا کنه تو از دل من خبر نداری مادرشوهرم دنبال اینه من طلاق بگیرم  چرا چون خانوم منو انتخاب نکرده ایشون بچه هاش که کوچیک بودن رفته عاشقه یه پسر شده رفته باهاش وپدرشوهرم طلاقش داده الان داره میسوزه میگه من باید انتخاب میکردم زنتو شب عروسیم شوهرمو گریه انداخت یه کارایی سر من دراورد که فقط خدا میدونه زنگ زده بود چه حرفا که بمن بجا تبریک گفت تو کی هستی خودتو انداختی به پسرم 

سلام عزیزم تومنی یا من توام دقیقن مادرشوهر منم مثله مادرشوهر توعه زندگیمو داغون کرده اونم طلاق گرفته خیلی دخالت میکنه فوشهای بدی بهم میده برای ماهم دعای سردی نوشته خلاصه فقط دلش میخاد گند بزنه به زندگیم  نمیدونم چیکار کنم فقط سپردمش به خدااااااااا دعا کنین من به دعای شما نیاز دارم ممنون،😔😔