2777
2789
عنوان

به پای عشقم بسوزم تا میاد؟؟؟

515 بازدید | 42 پست

سلام دوستان ...خواننده خاموش بودم..من یه دوستسر دارم که خیلی خیلی همو میخوایم و خونواده منم میگن که واقعا کیس مناسبیه... نه که از من سر باشه بلکه به هم میایم...تو خونه دوتا خواهر دارم که بهم حسودن و هر روز دعوام میکنن و شرایطم واقعا غیر قابل تحمل شده ...دوسپسرم دانشجو معلمیه و تا دو سال دیگه نمیتونه بیاد خواستگاری ... خواستگار دارم ایا ازدواج کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بگم خب اگه ارزششو داره و همو دوس دارین بمون به پای عشقت حیفه اخه

یارو از کلاهش خرگوش در میاره، بعد من نتونستم یه گوساله رو از قلبم دربیارم                                             خدایا صبری که دادی به دردی که دادی نمیخوره                 99/9/9 ی خبر خوب بهم میدن       خــُدایــا  حــواســت  هصــ؟صــدای  هِق  هِق  گــریــع  هام  عــز  هَمــون  گــلــویــی  مــیــاد  ڪــِ  تــو  عــز  رگــش  بــع  مــن  نــزدیــڪــتــریــ..!  

این چه عشقیه که میگی ازدواج کنم😐😐بله ازدواج کن

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

وقتی واقن دوسش داری بنظذم اصن نباید ب گذینع دیگ ای فک کنی 

اونا حسودن ک هستن 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

اگه اونو دوست داری براچی میخوای ازدواج کنی

شرایطم تو خونه جوریه که همه میگن فقط فرار کن حتی مامانم هر روز میگه توروخدا ازدواج کن .... خواهرام زورگو  و وحشی هستن فوش میدن و صداشونو بلند میکنن ... هرروز بهم صد تا تهمت میزنن