2777
2789
عنوان

به پای عشقم بسوزم تا میاد؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 42 پست

حالا میخوای فعلا تا دوست پسرت تا دو سال دیگه آمادگی پیدا کنه بیاد خواستگاریت با یکی دیگه ازدواج کنننن 🤔🤔دو سال دیگه از این یکی طلاق بگیر با دوست پسرت ازدواج کن عزیزم اینکه غصه نداره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن اصلا ... حاظر بودم 20 سال به پاش وایسم ولی الان فقط میخوام فرار کنم

ی کم تحمل کن اون ک دوست داره میدونیم ب هم میرسین حالا ی کم دیرتر ،،،بنظرم بمون ب پاش 

شعور سطوح مختلفی دارد، بالاترین سطح آن نادیده گرفتن بیشعورهاست
به جای ازدواج بروو دانشگاه یه شهر دیگه بروو خوابگاه اینجوری اصلا خونه نیستی ازدواج بدون عشق راهی بر ...

مرسی که امید میدین 

منم دانشجو ام شهر دیگه الان که کروناس ولی وقتی خوابگا بودم خواهرام نمیذاشتن بابام بهم پول هم بده

ولی باز اونجا زندگیم خیلی خوب بود ...بنظرتون کی کرونا تموم بشه😑

خانوادەم کاملا موافقن و اون با خونوادەش حرف زدە ولی باباش گف تا استخدام نشی نمیام خواستگاری برات

تو دوستش نداری چون اگه واقعا یکی را بخوابی  تحمل همه چی را داری و ب فکر بودن با یکی دیگه نیستی

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 
شما شرایطت تو خونه ارومه؟ واسه اون موندن سوختن نیس ولی تو خونه ما موندن سوختن که کم گفتم

انقدم ک فک میکنی نه، برا هر خاستگاری ک رد میکنم باید یه بحث بزرگ تو خانواده راه بندازم

دعوام کنن حرف بشنوم

حتی منت سرم بزارم

خانوادم خ سنتین

ولی مهم نیس هیشکدوم اگ قرار باشع بش برسم. 

ب قول شعر تا زمانی که رسیدن ب تو امکان دارد

زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد

عزیزم خیلی خام هستید به نظرم صبر کنید.یه جا خوندم اگر از هر چیزی فرار کنی اونو تو ازدواج پیدا میکنی ...

سلام این تاپیک خودمو الان دیدم و نظر هارو دوبارع خوندم....اونموقع به پلی طرف موندم ولی دو سال بعد جدا شدیم و بخاطر شرایط بدم تو خونه سریع ازدواج کردم و الان کلی خوشبختم اصلا هم خام نبودم اتفاقا تصمیم درست همون بود اونموقع جدا میشدم و ازدواج میکردم ....آدم جایی که حالش بده قطعا باید فرار کنه

سلام این تاپیک خودمو الان دیدم و نظر هارو دوبارع خوندم....اونموقع به پلی طرف موندم ولی دو سال بعد جد ...

خوشحال هستم که الان راضی هستی و احساس خوشبختی داری.

شاید اگر اون موقع ازدواج می‌کردی همش به فکر طرفت بودی و عذاب وجدان داشتی.

در کل منظور من این بود نباید شتاب‌زده و چشم بسته صرفا بخاطر اینکه توی خونه مشکل داری ازدواج کنی.

و یه سوال اگر صبر نمی‌کردی آیا بازم همینقدر راضی بودی؟