2777
2789
عنوان

به پای عشقم بسوزم تا میاد؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شرایطم تو خونه جوریه که همه میگن فقط فرار کن حتی مامانم هر روز میگه توروخدا ازدواج کن .... خواهرام ز ...

خوب به دوست پسرت بگو بیاد خواستگاری

خواهرات بزرگترن ازت؟؟؟

یه روزی به همه ارزوهات میرسی شک نداشته باش😍
 زندگیم عذابه

هنر اینه که تو شرایط سخت به پای هم بمونین وگرنه وقتی همه چی گل و بلبل باشه که همه میخوان به پای هم بمونن

من فکر میکنم شما به معنی واقعی کلمه عاشق نیستی وگرنه به خودت اجازه ی فکر به موردای دیگه رو نمیدادی🌹🌹

سوختنه؟  😐😐 همه چیتون اوکیه دو سال نمتونی صب کنی؟ 😐پ چطو میخایش من حاضرم 10 سال بشی ...

شما شرایطت تو خونه ارومه؟ واسه اون موندن سوختن نیس ولی تو خونه ما موندن سوختن که کم گفتم

به جای ازدواج بروو دانشگاه یه شهر دیگه بروو خوابگاه اینجوری اصلا خونه نیستی

ازدواج بدون عشق راهی برای فرار از خونه پدری نیست

دختر خالم هم شرایط تو رو داشت خونه شون میدون جنگ بود اینم نشست تا ارشد خوند یه شهر دیگه تا 6 سال صبر کن که دوستش اومد جلو واسه خاستگاری و شرابطش جور شد و کار پیدا کرده بود

20 سالمه ... خودم فعلا قصد ازدواج نداشتم اما زندگیم جهنمه

عزیزم خیلی خام هستید به نظرم صبر کنید.یه جا خوندم اگر از هر چیزی فرار کنی اونو تو ازدواج پیدا میکنی اگر تنهای و از تنهایی فرار میکنی توی زندگی مشترکت هم تنها میشی اگر زندگی الانت برات سخته زندکگ مشترکتم سخت خواهد شد اما اگر به آرامش رسیده باشی در زندگی مشترکتم آرامش داری از الان روی خودت کار کن تا آرامش داشته باشی تا بعد از ازدواج هم آسوده خاطر باشی با شرایط فعلیت مقابله کن تا خدای ناکرده برای گریز از مشکلات از چاله نیوفتی توی چاه🌸