2777
2789
عنوان

مشکوک نیست 🤔🤔🤔

392 بازدید | 53 پست

سلام من یه سوال داشتم باعکس هم میشه جادو جنبل کرد کسی که اینکارس ؟من مادرشوهرم شهرستانه از من اصلا خوشش نمیاد طوریکه یبار بشوهرم گفته بود طلاقش بده واین حرفا امیشم پشتم بد گوییمو میکنه دخترش اومده بود تهران وشوهرمو ندیده رفت شوهرم ناراحتشد که چرا من تعطیلم نیومدی ببینمت گفت مامانم گفته بیا واین حرفا مادرشوهرم گفته من ده روز دیگه حتمی میخوام بیام تهران حالا خانوم هیچوقت بمن پیام نمیده وازمن خوشش نمیاد ساعت ده صبح پیام داده عکس خودتو بچه هاتو میفرستی ؟یبار دیگم اینجوری کرده بود پارسال یه دعوایی شد میخواست بیاد تهران تو ذهنم بود حالا منظور چیکار داشته برا جادو جنبل میخواسته من عکسو نفرستادم چی بگم جوابشو ؟

😐

نمیدونم چی بگم

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا ک این نی نی سایت ذهن همه رو نسبت به خانواده شوهر مریض کرده

ذهن مریض نیست اونا واقعا مریضن

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊

اخه بخدا از من متنفره این اخریم گفته بود طلاقش بده بشوهرم یهو یکاره ساعت ده صبح نوشته عکستو میفرستی بعد ده روز دیگم میخواد بیاد تهران بنطرت رو عکس کاری میکنن ؟

خانم همسایه خبر نبری بر مادرشوهرامون😂😂😂😂

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
یکساله که باهم در ارتباط نیستید... دلیلی نداره الان عکسی بفرستی

همینو بگو من موندم چرا از من عکس خواسته چون آخرین بار تلفنی منو شوهرمو بجون هم انداخت کلیم دروغ دراورد از من بشوهرم گفت من انقدر گریه کردم