2777
2789
عنوان

مشکوک نیست 🤔🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 53 پست
طلسمو نمیدونم ولی بگو دوربین گوشیم خرابه باز نمیشه وگرنه یه ۱۰ تایی میفرستادم😂

جوابش ندادم هنوز چون همشم تو کف بینیو تو کار جادو جنبله ترسیدم یعنی عکسمو میخواد چیکار کنه ؟ فکرم مشغوله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه بخدا از من متنفره این اخریم گفته بود طلاقش بده بشوهرم یهو یکاره ساعت ده صبح نوشته عکستو میفرستی ...

والا نمیدونم

ولی اگه دوس نداری بفرستی خیلی بهونه هست

بگو گوشیم حافظه نداره یا دوربینش خرابه

❤🖤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین🖤❤
همینو بگو من موندم چرا از من عکس خواسته چون آخرین بار تلفنی منو شوهرمو بجون هم انداخت کلیم دروغ دراو ...

نفرست اگرم ب شوهرت گفت عکسشو خواستم نفرستاد بگو بعد یکسال با کلی دلخوری و ناراحتی نمیتونستم اینکارو بکنم .

گَر نگهدار من آنست که من میدانم،🌹شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾

قدرت خدا بالاتره یا جادوگر؟! بدون شک خدا بد تو رو نمیخواد پس از چی میترسی دخترجان. 

این فکرا مسمومه.. بهش بال و پر نده

شدن...  ــــــــــــــ إِنَّ اللَّهَ يَرْزُقُ مَنْ يَشَاءُ بِغَيْرِ حِسَابٍ ـــــــــــــ
بفرست نگران نباش

میترسم آخه خواهر دفعه آخری از من کلی دروغ دراورد به شوهرم گفت مارو بجون هم انداخت خیلی دروغگوئه چشم دیدن منو نداره بعد ده روز دیگه میخواد بیاد میترسم عکس بندازم ببره پیش کف بینو جادو جنبل کنه بنطرت با عکس میشه جادو کرد ساعت ده صبح یکاره نوشته عکس بفرست برام 

قدرت خدا بالاتره یا جادوگر؟! بدون شک خدا بد تو رو نمیخواد پس از چی میترسی دخترجان.  این فکرا م ...

آخه خیلی تو اینکاراس نمیدونم چرا حس خوبی ندارم بفرستم فکرم مشغول شد برا یه سردرد سادشم میره پیش فالگیر بشوهرم چند وقت پیش گفت پول بده میخوام بدم به یه دختره بی کس وکار برات نذر کردم دروغ میگه میخواد بده برا جادو جنبل شوهر سادمم گفت چقدر بدم گفت دویست سیصد بده نمیدونم ریخت تو کارت یانه

حس آدم هیچ وقت دروغ نمیگه ،نفرست ،،وقتی هم خواست بیاد سوره مزمل رو بخون به آب بزار جایخی با همون یخ ...

اره یه حس میگه نفرستم ممنون گلم قبلش چند روز پیش بخدا بشوهرم گفت پول بفرست میخوام بدم یه دختر بی کسو کار ندار شوهر ساده منم گفت چقدر بریزم گفت دویست سیصد بریز من نذرت کردم بدم بهش اینم میدونم دروغ میگه میخواد پولو برا فالگیر

شنیدم باعکسم میشه

خداوکیلی میشه ؟بخدا حس منم گفت نفرست آخه سه روز پیشش بشوهرم زنگ زده میگه پول بفرست میخوام بدم به یه دختر بی کسو کار ندار نذرت کردم شوهر سادم گفت چقدر گفت دویست سیصد تومن الانم یکاره صبح ساعت ده گفته بمن عکس بفرست میدونم پولو دروغ میگه برا فالگیرو اینا میخواد باعکس خواهرجون میتونه چیکار کنه ؟

همینو بگو من موندم چرا از من عکس خواسته چون آخرین بار تلفنی منو شوهرمو بجون هم انداخت کلیم دروغ دراو ...

نده بگو خوشم نمیاد عکسم دست کسی باشه.

اگرم رک روت نمیشه بگی بهونه بیار ک گالریم باز نمیشه و عکس باحجاب ندارم ووووو کلی بهونه دیگه.ولی با این همه عوضی بازی ک درواورده نده تا حالش گرفته بشه و اگه احیانا خواست علطی بکنه و جادو جنبل بکنه نتونه

واقعا ک این نی نی سایت ذهن همه رو نسبت به خانواده شوهر مریض کرده

اخه گلم مادرشوهری که چشم دیدن منو نداره اصلا زنگ نمیزنه بمن برا یه سردرد ساده میره پیش فالگیر یهو ساعت ده صبح تو تل بفرسته عکستو بفرست برام مشکوک نیست میخواد چیکار نکنه دلش تنگ من شده هااان منی که چشم دیدنمو نداره کلی دروغ از من دراورده گفته بشوهرم