سلام من یه سوال داشتم باعکس هم میشه جادو جنبل کرد کسی که اینکارس ؟من مادرشوهرم شهرستانه از من اصلا خوشش نمیاد طوریکه یبار بشوهرم گفته بود طلاقش بده واین حرفا امیشم پشتم بد گوییمو میکنه دخترش اومده بود تهران وشوهرمو ندیده رفت شوهرم ناراحتشد که چرا من تعطیلم نیومدی ببینمت گفت مامانم گفته بیا واین حرفا مادرشوهرم گفته من ده روز دیگه حتمی میخوام بیام تهران حالا خانوم هیچوقت بمن پیام نمیده وازمن خوشش نمیاد ساعت ده صبح پیام داده عکس خودتو بچه هاتو میفرستی ؟یبار دیگم اینجوری کرده بود پارسال یه دعوایی شد میخواست بیاد تهران تو ذهنم بود حالا منظور چیکار داشته برا جادو جنبل میخواسته من عکسو نفرستادم چی بگم جوابشو ؟
عزیزم درسته موجود اشغالیه بلانسبت ولی انقدرم ضعف نشون نده دوبار محکم جلوش وایستا و از حقت دفاع کن مح ...
خیلی روانیه پشت گوشی بی احترامی نبوده کرده باشه من شوهرم زن بابا داره اینم مادرشه کلا دوتاشون هرچی اذیت خواستن سرم آوردن یکی از یکی پست تر این اومد من یه هفته زایمان کردم برای اولین بار منو میدید انقدر دلمو شیکوند بخدا بهم گفت همچین خوشگلم نیسی شوهرم گفته بود چشاش درشته واین حرفا ازمن گفت گاوم چشاش درشته پسرم یه هفته زایددم پف داره بچه میگه از دست افغانی چیز گرفتی بچت شبیه افغانیاشده کل چیز بارم کرد بعدم گفت من مهمون ویژه بودم این چه سفره ای بود پهن کرده یه نوع غذا باشوهرم رفتن بیرون مامانم بهش گفت شام بیایید حتمن من شام درست کردم زنگ زده بمن مامانت ترسیده پولا دامادش تمومشه براما خرج کنه انقدر نفهمه من گفتم نخیر به رسم ادب واحترام این حرفو زده شما افکارت این شکلیه اینجور برداشت کردی بشوهرم گفت زنت بمن گفته تو نفهمی اینجوری فکر میکنی 😕
اوه اوه خدا نصیب نکنه چ روانیه. ولی سکوت در مقابل ادمای احمق ی موقعهایی باعث میشه طرف جری تر بشه . ...
عزیز من یه دوبار جواب دادم بخدا زندگیمو زهر مار کرد انقدر شوهرمو پر کرد والکی پشت گوشی گریه میکرد وبدروغ میگفت زنت اینارو گفته بهم بعد بخاطر اینه بره رو اعصابم بچه هاشو میفرستاد تهران خونه ما انقدر اذیتم میکردن وخبر میبردن نمیدونی این بشر چه کسیه زنگ میزد شوهرم حموم بود گوشیو برداشتم گفتم نیست گفت تو واسه چی دست بگوشیه پسرم میزنی هان من گفتم ببخشید گوشیه همسرمه داشت پشت گوشی خودشو جر میداد تو غلط کردی چیزی که زیاده زن همسرم همسرم نکن پاپتی من اراده کنم طلاقنامت جلوته گفتم پس اراده کن منتظرم انقدر بی احترامی کرد که نگو روانیه
🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همهمون بده. 😊💚 صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی میگفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را میبینی آرام میشوی. نه دلهرهای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همهمون بده. 😊💚 صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی میگفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را میبینی آرام میشوی. نه دلهرهای، نه تلاطمی...💗💓💚😊