2777
2789
عنوان

مشکوک نیست 🤔🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 53 پست
ای خداااا پس عزیزم اگه نیدونی رک بگی اذیت میشی بهونه بیار ولی نده ارزش ندارن ک بخوای عکس بدی.

اصن تنم میلرزه این زنگ بزنه یا پیام بده خیلی اذیتم کرده من هیچوقت حلالش نمیکنم 

اء پس حتمن براجادو میخواد خدابهم رحم کنه ترسم از اینه ده روز دیگه میخواد بیاد

یه آیات وسوره هایی توقران هست که هرجادویی رو باطل میکنه برونت سرچ کن پیداشون میکنی 

________________\/___\/\/\/__\/_\/_\/_

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصن تنم میلرزه این زنگ بزنه یا پیام بده خیلی اذیتم کرده من هیچوقت حلالش نمیکنم 

عزیزم درسته موجود اشغالیه بلانسبت ولی انقدرم ضعف نشون نده دوبار محکم جلوش وایستا و از حقت دفاع کن محکم و محترمانه و جدی.

عزیزم درسته موجود اشغالیه بلانسبت ولی انقدرم ضعف نشون نده دوبار محکم جلوش وایستا و از حقت دفاع کن مح ...

خیلی روانیه پشت گوشی بی احترامی نبوده کرده باشه  من شوهرم زن بابا داره اینم مادرشه کلا دوتاشون هرچی اذیت خواستن سرم آوردن یکی از یکی پست تر این اومد من یه هفته زایمان کردم برای اولین بار منو میدید انقدر دلمو شیکوند بخدا بهم گفت همچین خوشگلم نیسی شوهرم گفته بود چشاش درشته واین حرفا ازمن گفت گاوم چشاش درشته پسرم یه هفته زایددم پف داره بچه میگه از دست افغانی چیز گرفتی بچت شبیه افغانیاشده کل چیز بارم کرد بعدم گفت من مهمون ویژه بودم این چه سفره ای بود پهن کرده یه نوع غذا باشوهرم رفتن بیرون مامانم بهش گفت شام بیایید حتمن من شام درست کردم زنگ زده بمن مامانت ترسیده پولا دامادش تمومشه براما خرج کنه انقدر نفهمه من گفتم نخیر به رسم ادب واحترام این حرفو زده شما افکارت این شکلیه اینجور برداشت کردی بشوهرم گفت زنت بمن گفته تو نفهمی اینجوری فکر میکنی 😕

خیلی روانیه پشت گوشی بی احترامی نبوده کرده باشه  من شوهرم زن بابا داره اینم مادرشه کلا دوتاشون ...

اوه اوه خدا نصیب نکنه چ روانیه.

ولی سکوت در مقابل ادمای احمق ی موقعهایی باعث میشه طرف جری تر بشه .

چهار بار حرف بخورن لال میشن.

بازم شما شرایط خودتو بهتر میدونی ک چکار کنی در هر صورت اجازه دخالت و بی احترامی رو دیگه نده عزیز دلم.

اوه اوه خدا نصیب نکنه چ روانیه. ولی سکوت در مقابل ادمای احمق ی موقعهایی باعث میشه طرف جری تر بشه . ...

عزیز من یه دوبار جواب دادم بخدا زندگیمو زهر مار کرد انقدر شوهرمو پر کرد والکی پشت گوشی گریه میکرد وبدروغ میگفت زنت اینارو گفته بهم بعد بخاطر اینه بره رو اعصابم بچه هاشو میفرستاد تهران خونه ما انقدر اذیتم میکردن وخبر میبردن نمیدونی این بشر چه کسیه زنگ میزد شوهرم حموم بود گوشیو برداشتم گفتم نیست گفت تو واسه چی دست بگوشیه پسرم میزنی هان من گفتم ببخشید گوشیه همسرمه داشت پشت گوشی خودشو جر میداد تو غلط کردی چیزی که زیاده زن همسرم همسرم نکن پاپتی من اراده کنم طلاقنامت جلوته گفتم پس اراده کن منتظرم انقدر بی احترامی کرد که نگو روانیه

خانواده شوهر؟

بله

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
ن خیالت راحت

ممنون😅

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊