سلام من یه سوال داشتم باعکس هم میشه جادو جنبل کرد کسی که اینکارس ؟من مادرشوهرم شهرستانه از من اصلا خوشش نمیاد طوریکه یبار بشوهرم گفته بود طلاقش بده واین حرفا امیشم پشتم بد گوییمو میکنه دخترش اومده بود تهران وشوهرمو ندیده رفت شوهرم ناراحتشد که چرا من تعطیلم نیومدی ببینمت گفت مامانم گفته بیا واین حرفا مادرشوهرم گفته من ده روز دیگه حتمی میخوام بیام تهران حالا خانوم هیچوقت بمن پیام نمیده وازمن خوشش نمیاد ساعت ده صبح پیام داده عکس خودتو بچه هاتو میفرستی ؟یبار دیگم اینجوری کرده بود پارسال یه دعوایی شد میخواست بیاد تهران تو ذهنم بود حالا منظور چیکار داشته برا جادو جنبل میخواسته من عکسو نفرستادم چی بگم جوابشو ؟
اره بابا سری ک درد نمیکنه دستمال نمیبندن.حالا من تو مسائل راجع ب خودم رکم .صاف میگم دوست ندارم عکسم ...
اره خیلی دروهست یه بلاهایی بخدا سرم دراورده اشک منو انقدر دراورده من جواب فشاش وتهمتاشو ندادم فکر کن بمن گفته بود خراب تو ج .....ده ای خودتو به پسر من انداختی قبلن تایپیک زده بودم چون خواستم شناسایی نشم آشنا نبینه خودم خواستم کاربریم تعلیقشه بترکه بعد انقدر شیطان وپلیده فکر کن من مستقیم بگم دوست ندارم بفرستم عکسمو کلی میزاره روش بشوهرم میگه یبار تازه ازدواج کرده بودیم گفت خرابی وکلی حرفای زشت بشوهرم که گفتم بامامانش بحث کرد که به چه حقی به خانوم من این حرفو زدی به انتخابم توهین کردی گفت داره گریه میکنه مادرشو خواهرش گفتن اگه خراب نبود گریه نمیکرد حتمن هست بهش برخورده من واگزارش کردم بخدا
جوونه چهل وهشت یا پنجاه باید باشه همسنو سال مامان خودمه انقدرحرفا بمن زده دلمو شکونده باز روداره پیا ...
این سری اگه پی داد بگو مادر جون دلت تنگ شده؟مگه قرار نبست بیای اون موقع میبینی منو یا تلگرامت یا واتساپ (هر برنامه ای که باهاش پی ام داده )پاک کن دیلیت بزن