2777
2789
عنوان

مشکوک نیست 🤔🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 53 پست
نده بگو خوشم نمیاد عکسم دست کسی باشه. اگرم رک روت نمیشه بگی بهونه بیار ک گالریم باز نمیشه و عکس باح ...

اره همین فکر خوبیه میگم گالریم باز نمیشه ندم بهتره خدا میدونه تو سرش چیه وچی میگذره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خر دوتا شم سین کردم خاکبرسرم 

میترسم بعدا بگه که چرا سین کردی جواب ندادی اون موقع چه جوابی داری بدی ولی در هر صورت اصصصصلا نفرست امیدوارم که عکستم نداشته باشه

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد💖💫
اره همین فکر خوبیه میگم گالریم باز نمیشه ندم بهتره خدا میدونه تو سرش چیه وچی میگذره

اره بابا سری ک درد نمیکنه دستمال نمیبندن.حالا من تو مسائل راجع ب خودم رکم .صاف میگم دوست ندارم عکسم دست کسی باشه.حالا بعضیا نمیتونن میتونی بهونه بیاریولی نده لزومی نداره عکست دست اون باشه تازه با چیزایی ک ازش میدونی

خداوکیلی میشه ؟بخدا حس منم گفت نفرست آخه سه روز پیشش بشوهرم زنگ زده میگه پول بفرست میخوام بدم به یه ...

عزیزم منکه خیلی ازاین چیزا سردر نمیارم وواقعا نمیدونم اون عکسو واسه چی میخواد اما مادر بزرگه خدابیامرزم خیلی این  از چیزا سرش میشد 

ازش شنیده بودم که میگفت میشه از رو عکس برا کسی دعا خوند وسحر وجادو کرد

یعنی در رواقع از رو عکس براش یه وردی بخونن 

________________\/___\/\/\/__\/_\/_\/_
اره بابا سری ک درد نمیکنه دستمال نمیبندن.حالا من تو مسائل راجع ب خودم رکم .صاف میگم دوست ندارم عکسم ...

اره خیلی دروهست یه بلاهایی بخدا سرم دراورده اشک منو انقدر دراورده من جواب فشاش وتهمتاشو ندادم فکر کن بمن گفته بود خراب تو ج .....ده ای خودتو به پسر من انداختی قبلن تایپیک زده بودم چون خواستم شناسایی نشم آشنا نبینه خودم خواستم کاربریم تعلیقشه بترکه بعد انقدر شیطان وپلیده فکر کن من مستقیم بگم دوست ندارم بفرستم عکسمو کلی میزاره روش بشوهرم میگه یبار تازه ازدواج کرده بودیم گفت خرابی وکلی حرفای زشت بشوهرم که گفتم بامامانش بحث کرد که به چه حقی به خانوم من این حرفو زدی به انتخابم توهین کردی گفت داره گریه میکنه مادرشو خواهرش گفتن اگه خراب نبود گریه نمیکرد حتمن هست بهش برخورده من واگزارش کردم بخدا

چه بهتر اصلا نذار ...مادر شوهرت چند سالشه اخه گوشی داره اه😑 کاش گوشیش بشکنه😂

جوونه چهل وهشت یا پنجاه باید باشه همسنو سال مامان خودمه انقدرحرفا بمن زده دلمو شکونده باز روداره پیام میده دوبار بلاک کردم الم شنگه بپا کرد

عزیزم منکه خیلی ازاین چیزا سردر نمیارم وواقعا نمیدونم اون عکسو واسه چی میخواد اما مادر بزرگه خدابیام ...

اره پس هست برااین چیزا میخواد که پول گرفته از شوهرم جلوتر فک کن اون بیاد دلش برامن تنگشه بخدا یه زنگ نزده بمن تاحالا بگه مردم زندم یکاره صبح ازمن درخواست عکس میکنه

جوونه چهل وهشت یا پنجاه باید باشه همسنو سال مامان خودمه انقدرحرفا بمن زده دلمو شکونده باز روداره پیا ...

این سری اگه پی داد بگو مادر جون دلت تنگ شده؟‌مگه قرار نبست بیای اون موقع میبینی منو یا تلگرامت یا واتساپ (‌هر برنامه ای که باهاش پی ام داده )پاک کن دیلیت بزن

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد💖💫
عزیزم منکه خیلی ازاین چیزا سردر نمیارم وواقعا نمیدونم اون عکسو واسه چی میخواد اما مادر بزرگه خدابیام ...

اء پس حتمن براجادو میخواد خدابهم رحم کنه ترسم از اینه ده روز دیگه میخواد بیاد

اره خیلی دروهست یه بلاهایی بخدا سرم دراورده اشک منو انقدر دراورده من جواب فشاش وتهمتاشو ندادم فکر کن ...

ای خداااا

پس عزیزم اگه نیدونی رک بگی اذیت میشی بهونه بیار ولی نده ارزش ندارن ک بخوای عکس بدی.

این سری اگه پی داد بگو مادر جون دلت تنگ شده؟‌مگه قرار نبست بیای اون موقع میبینی منو یا تلگرامت یا وا ...

صبحی نفرستادم عکس پکج دقیقه بعد به خطم زنگ زد جواب ندادم خودم بمامانم گفتم بگو رفته حموم گفت رفته حموم برگشته گفته اومد بگو حتمی بزنگه نزدم تنم میلرزه ازش آخه نمیشناسیش چه آدمیه