pojhvcsswevbjiif مدیر عضویت: 1399/02/18 تعداد پست: 2388 عنوان بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 43 پست خانوما بی بی چک زدم هاله انداخته ولی یکم کلفته عکس اپلود نمیشه یعنی ممکنه مثبت باشه 1399/06/07 | 15:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بهارخانوم۲۰۰۰ عضویت: 1399/02/24 تعداد پست: 493 بی بی چکت پخش شده ینی خرابه گلم . بیبیچک دیگه بزار فرزند عزیزم منو بابات منتظریم که زود زود بیای تو دلِ مامانی تودلی من. خدایا هزار مرتبه شکرت 😍😍😍
نسیییییمجان عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 مگه میشه جفتشم هم خرابه الان ۵ سال بی بی چک میزنم اولین بار اینجور شده اره مال منم اینطوری شده بود ادرار زیاد ریختیرفتم آز منفی بود دیگه حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
pojhvcsswevbjiif مدیر استارتر عضویت: 1399/02/18 تعداد پست: 2388 بی بی چکت پخش شده ینی خرابه گلم . بیبیچک دیگه بزار اخه جفتش هم خرابه؟تو این چند سال چرا اینجور نیوده
pojhvcsswevbjiif مدیر استارتر عضویت: 1399/02/18 تعداد پست: 2388 اره مال منم اینطوری شده بود ادرار زیاد ریختی رفتم آز منفی بود دیگه خدا کنه مثبت باشه
نسیییییمجان عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 خدا کنه مثبت باشه خدا کنه❤️❤️❤️❤️منم منتظرم حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
بهارخانوم۲۰۰۰ عضویت: 1399/02/24 تعداد پست: 493 اخه جفتش هم خرابه؟تو این چند سال چرا اینجور نیوده دومی شاید خراب نباشه . ولی اولی حتما خرابه . حالا ضرر نداره که فردا صوب یکی دیگه بزار . ایشالا باردار باشی و بیای جواب ازمایشتو بزاری فرزند عزیزم منو بابات منتظریم که زود زود بیای تو دلِ مامانی تودلی من. خدایا هزار مرتبه شکرت 😍😍😍
pojhvcsswevbjiif مدیر استارتر عضویت: 1399/02/18 تعداد پست: 2388 دومی شاید خراب نباشه . ولی اولی حتما خرابه . حالا ضرر نداره که فردا صوب یکی دیگه بزار . ایشالا باردا ... ان شاالله اخه الان روستا هستم نمیتوتم برم بگیرم مهمونم
pojhvcsswevbjiif مدیر استارتر عضویت: 1399/02/18 تعداد پست: 2388 خدا کنه❤️❤️❤️❤️ منم منتظرم به حق این ماه عزیز دلت شاد بشه
بهارخانوم۲۰۰۰ عضویت: 1399/02/24 تعداد پست: 493 ان شاالله اخه الان روستا هستم نمیتوتم برم بگیرم مهمونم باشه عزیزم اشکال نداره .اصلا استرس نداشته باش و مثبت فکر کن تا وقتی بیبیچک در دسترست بود تست بزن فرزند عزیزم منو بابات منتظریم که زود زود بیای تو دلِ مامانی تودلی من. خدایا هزار مرتبه شکرت 😍😍😍
pojhvcsswevbjiif مدیر استارتر عضویت: 1399/02/18 تعداد پست: 2388 باشه عزیزم اشکال نداره .اصلا استرس نداشته باش و مثبت فکر کن تا وقتی بیبیچک در دسترست بود تست بزن ممنون گلم
samanta123 عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 2626 روی سطح صاف بزار بعد ادار بریز با قطره چکون روش، همون لحظه ریختن نگاه کن اگه دو خطه شد مثبته، مالع شما یکم مشکوکه نمیشه با اطمینان گفت ، اگه داری برو الان یکی دیگه بزار
نسیییییمجان عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 به حق این ماه عزیز دلت شاد بشه مرسی عزیزم حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔