2777
2789
مگه میشه جفتشم هم خرابه الان ۵ سال بی بی چک میزنم اولین بار اینجور شده

اره مال منم اینطوری شده بود ادرار زیاد ریختی

رفتم آز منفی بود دیگه 

حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حق‌الناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدا کنه مثبت باشه 

خدا کنه❤️❤️❤️❤️

منم منتظرم

حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حق‌الناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
اخه جفتش هم خرابه؟تو این چند سال چرا اینجور نیوده

دومی شاید خراب نباشه . ولی اولی حتما خرابه . حالا ضرر نداره که فردا صوب یکی دیگه بزار . ایشالا باردار باشی و بیای جواب ازمایشتو بزاری

فرزند عزیزم منو بابات منتظریم که زود زود بیای تو دلِ مامانی تودلی من. خدایا هزار مرتبه شکرت 😍😍😍
ان شاالله اخه الان روستا هستم نمیتوتم برم بگیرم مهمونم

باشه عزیزم اشکال نداره .اصلا استرس نداشته باش و مثبت فکر کن تا وقتی بیبیچک در دسترست بود تست بزن

فرزند عزیزم منو بابات منتظریم که زود زود بیای تو دلِ مامانی تودلی من. خدایا هزار مرتبه شکرت 😍😍😍

روی سطح صاف بزار بعد ادار بریز با قطره چکون روش، همون لحظه ریختن نگاه کن اگه دو خطه شد مثبته، مالع شما یکم مشکوکه نمیشه با اطمینان گفت ، اگه داری برو الان یکی دیگه بزار

به حق این ماه عزیز دلت شاد بشه

مرسی عزیزم