2777
2789
مگه میشه جفتشم هم خرابه الان ۵ سال بی بی چک میزنم اولین بار اینجور شده

اره مال منم اینطوری شده بود ادرار زیاد ریختی

رفتم آز منفی بود دیگه 

حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حق‌الناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا کنه مثبت باشه 

خدا کنه❤️❤️❤️❤️

منم منتظرم

حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حق‌الناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
اخه جفتش هم خرابه؟تو این چند سال چرا اینجور نیوده

دومی شاید خراب نباشه . ولی اولی حتما خرابه . حالا ضرر نداره که فردا صوب یکی دیگه بزار . ایشالا باردار باشی و بیای جواب ازمایشتو بزاری

فرزند عزیزم منو بابات منتظریم که زود زود بیای تو دلِ مامانی تودلی من. خدایا هزار مرتبه شکرت 😍😍😍
ان شاالله اخه الان روستا هستم نمیتوتم برم بگیرم مهمونم

باشه عزیزم اشکال نداره .اصلا استرس نداشته باش و مثبت فکر کن تا وقتی بیبیچک در دسترست بود تست بزن

فرزند عزیزم منو بابات منتظریم که زود زود بیای تو دلِ مامانی تودلی من. خدایا هزار مرتبه شکرت 😍😍😍

روی سطح صاف بزار بعد ادار بریز با قطره چکون روش، همون لحظه ریختن نگاه کن اگه دو خطه شد مثبته، مالع شما یکم مشکوکه نمیشه با اطمینان گفت ، اگه داری برو الان یکی دیگه بزار

به حق این ماه عزیز دلت شاد بشه

مرسی عزیزم