2777
2789
عنوان

زن اول پدر..

| مشاهده متن کامل بحث + 1147 بازدید | 80 پست
مرسی ارع همه گیر دادن چرا زنش شدع خب دل نداره مگ دوسش داشته.

خوب زن اول هم دل داره عزیز من مادرت اومده رو ویرانه ی یکی دیگه آشیونه ساخته یه لحظه خودتونو جای اون خانم بذارید

کسی بخواد یکی رو پرت کنه بیرون و خودش سرجاش بشینه اصلا مظلوم‌نیست اینجا سایت تبادل نظره نظر منم با ش ...

باشه اگ نمیتونی درک کنی و واست سخته ک بخای درک کنی ک ی ساعته دارم میگم تقصیر خودش نبوده و اینک اگ نمیخای همدردی کنی دردشم زیاد نکنی لطفا نظرتو نگو .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو کی هستی به من بگی ساکت شم یا نشم؟تا هر وقت صلاح بدونم نظر میدم تحمل نداشتی از اول این  تاپیک ...

😁

خانومی که دنبال آتو گرفتن از دیگرانی قابل توجه شما منظورم از کرم،کرم صورته .اندکی تفکر .مثبت اندیش باشیم خخخ
تو کی هستی به من بگی ساکت شم یا نشم؟تا هر وقت صلاح بدونم نظر میدم تحمل نداشتی از اول این  تاپیک ...

واقعا واست متاسفم اونی ک میگی مادر منه تو نمیتونی بهش توهین کنی حد خودتم بدون 

عزیزم مادرتون نبایو زن دوم میشد طبیعی وقتی زن اولش داره به زن دوم ترجیح میده چون زن اول فامیلشم بوده یعنی از بجگی بهش حس داشاه و دوسش داشته دعواها و ناراضایتیهایی هم که بابات دم ازش میزنه ی سری ادعاهای پوچه و اختلافای بیخود که الکی بزرگ شده بوده😑😑مردا موجدات عجیبین کاش مادرت زنش نمیشد  دختر دایی مامانمم زن دوم شد جدا شداینا  مادرت مجبوره بسازه😑😑😑😑 زندگی که خودش انتخاب کرده یاده خانم کوچیک خانم بزرگ افتادم هی زندکی ناراحت نباش جا مامانت بودم الانم جدا میشدم...❤

من مهنازم9999 پیروزی از آن سخت کوشان هست