2777
2789
عنوان

زن اول پدر..

| مشاهده متن کامل بحث + 1125 بازدید | 80 پست
اگه مامان من اونطوری بود همه فک فامیلای بابام بخاطرش با بابام دعوا نمیکردن ک دختر خالتو طلاق بده .پس ...

باباتون از اول مدیریت خانواده نداشتن راجع به زندگی شخصی و طلاق دادن یا ندادن زنش باید فامیل تصمیم بگیرن

ب مامانم گفته بوده قراره طلاقش بدم ولی زده زیرش ک بچه دارم .

گلم شما که دیگه ازدواج میکنی و فاصله میگیرید از این فضا ،مادرتونم وقتی با ایشون ازدواج کرده قبول کرده همسرشو با دیگری شریک باشه ،سر مسائل این مدلی مثل نامزدی پسر ایشون بهتره خودتونو اذیت نکنید،بهتره اگر پدرتون از کسی حرف شنوی داره باهاش صحبت کنه تا در رفتار با شما منصفانه عمل کنه

آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خود استاتر تو نظرات بالا گفته مادرم مگه دل نداشته خوب دوستش داشته ..تو یک نظر دیگه هم گفتن باب ...

خب میگه سنش کم بوده

کلا قدیما مثل الان نبوده درک مردم درحد الان نبود و مث زمان جاهلیت فکر میکردن که مرد باید چنتا زن بگیره زناهم که هربلایی سرشون میومده حرف نمیزدن...چ زن اول چ دوم

عزیزم خود استاتر تو نظرات بالا گفته مادرم مگه دل نداشته خوب دوستش داشته ..تو یک نظر دیگه هم گفتن باب ...

الان شما اینهمه موضوع رو ول کردی چسبیدی ب ی کلمه مظلوم؟مامانمه بهش چی بگم بگم عفریته خوبه؟خیالت راحت میشه؟ساکت میشی؟

خب میگه سنش کم بوده کلا قدیما مثل الان نبوده درک مردم درحد الان نبود و مث زمان جاهلیت فکر میکردن که ...

کسی بخواد یکی رو پرت کنه بیرون و خودش سرجاش بشینه اصلا مظلوم‌نیست اینجا سایت تبادل نظره نظر منم با شما متفاوته

الان شما اینهمه موضوع رو ول کردی چسبیدی ب ی کلمه مظلوم؟مامانمه بهش چی بگم بگم عفریته خوبه؟خیالت راحت ...

آروم باش اینطوری نباید صحبت کنی

اگه به سبک امروز بخای فک کنی حق رو آسون به مامانت نمیدی عزیزم

چون همسر دوم بوده اکثرا اینجور برداشت میشه که باخواست خودش بامرد متاهل ازدواج کرده

مرسی ارع همه گیر دادن چرا زنش شدع خب دل نداره مگ دوسش داشته.

خب حالا هم تحمل کنه

خانومی که دنبال آتو گرفتن از دیگرانی قابل توجه شما منظورم از کرم،کرم صورته .اندکی تفکر .مثبت اندیش باشیم خخخ
کسی بخواد یکی رو پرت کنه بیرون و خودش سرجاش بشینه اصلا مظلوم‌نیست اینجا سایت تبادل نظره نظر منم با ش ...

درست میگی عزیزم منم مخالف صددرصد هستم با چند همسری اصن خیلی چیز مسخره ایه ولی برای دوره قدیم اینا بوده و میگم که قضاوت نکنیم همین😚😚

الان شما اینهمه موضوع رو ول کردی چسبیدی ب ی کلمه مظلوم؟مامانمه بهش چی بگم بگم عفریته خوبه؟خیالت راحت ...

تو کی هستی به من بگی ساکت شم یا نشم؟تا هر وقت صلاح بدونم نظر میدم تحمل نداشتی از اول این  تاپیک رو نمیزدی 

هر چقدر دوست داری حرص بخور خدا عادله مادر تو میخواست زن اول رو بیرون کنه و حالا داره نتیجش رو میبینه😂👌🏻

به نظرم کار پدرتون درسته پدرتون اول حق اون زن و بچه هستن..حرمت اونا رو باید داشته باشه بیشتر ما ...

اخه ازدواج دختر زن دوم چه ربطی ب زن اول داره ک بیاد سر عقدش؟؟

چه حرفا میزنیا

فمینیست هستم
دور از جون ولی آدم مظلوم دلش نمیاد کسی بخاطرش اذیت شه و هیچوقت بخاطر دل خودش یا هر چیزی راضی به آزا ...

افرین

خانومی که دنبال آتو گرفتن از دیگرانی قابل توجه شما منظورم از کرم،کرم صورته .اندکی تفکر .مثبت اندیش باشیم خخخ