2777
2789
عنوان

زن اول پدر..

| مشاهده متن کامل بحث + 1125 بازدید | 80 پست
ببین یه فرق بین زن اول و دوم هست زن اول به امید ساختن یه زندگی میاد زن دوم میاد به امید خراب کردن یه ...

همه زن ها به خدا به امید ساختن ازدواج نمیکنن خیلی ها شوهر میکنن تا شوهر اونو به آرزوهاش برسونه.... فمنیست اگر هستی به برابری زن و مرد عقیده داره زن و مرد باید تو ساختن زندگی به یک میزان تلاش کنن خیلی از زن ها ازدواج نمیکنن فقط شوهر میکنن خیلی از زن ها برای ازدواج و زندگی مشترک ساخته نشدند.. اشتباه این آقا این بود وقتی زندگیش به بن بست رسید باید برای همیشه از زن اول خدافظی میکرد و بعد ازدواج دوم 

نه نمیسوخت ولی داری با تعصب نظر میدی واقعا دلیلی نمیبینم تو مراسم دختر زن دوم زن اولم بیاد بشینه😕 ...

البته من متعصبم انکار نمیکنم چون خودم زندگیمو پا به پای همسرم ساختم و تصور یه شریک هر زنی نابود میکنه  اگه ایشون توی هرکشوری بود مادرشون هیچ حق قانونی نداشت اما انتقاد اصلی متوجه پدر ایشون و پدربزرگو مردان فامیله به قول ایشون عموها که تا این حد در زندگی دخالت میکنن 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی ارع همه گیر دادن چرا زنش شدع خب دل نداره مگ دوسش داشته.

این اصلا دلیل قانع کننده نیستا

الان شوهر خودت باشه میگی مگه دل نداره عاشق یکی دیگه بشه بره یه زن دیگه هم بگیره؟؟؟؟؟؟؟

این اصلا دلیل قانع کننده نیستا الان شوهر خودت باشه میگی مگه دل نداره عاشق یکی دیگه بشه بره یه زن دی ...

اگ تونسی نظرای قبلیم بخون گفتم مامانم کوچیک بوده ی بچه چهارده ساله چی میدونه ...ما چهارده سالگیمون ب عروسکمونم وابسته میشدیم دیه چ برسه ب این .

عزیزم ناراحت نشوفرهنگ بیست سی سال قبل اونم توشهرای کوچیک همین بوده واین مسیله روبدنمیدونستن الان فقط شمابایدباخانواده پدریتون زیادی خوب باشیدودرمقابل به فکرمستقل کردن خودتون ومادرتون باشید