2777
2789
عنوان

زن اول پدر..

1125 بازدید | 80 پست

سلام بچه ها خوبین ..این اولین تاپیک منه لطفا راهنمایی کنین ...

بچه ها پدر من ی همسر اول داشته ک خب زندگیشون زیاد خوب نبوده  ک با مادر من ازدواج میکنه ..اون زنش سه تا بچه داره دو دختر و ی پسر ...من عید نامزد کردم ک ب لطف اینا کوفتمون شد بابام پاشو کرد تو یه کفش ک باید اونا بیان وگرنه من نمیام دیگ کلا هم منو ب گریه انداخت هم مامانمو مامانم بیچاره خیلی مظلومه هیچی نمیتونه بگه ..حالا ما اینو کاری نداریم روز عقدمون ک با کلی زور اونیکی زنشم اورد سر سفره عقد هم گفت فلانی(زن اولش)بیا عکس بگیریم دیگ خودتون تصور کنین دیگ ک بیچاره مامانم چجوری شد...حالا اونارو بیخیال دیشب نامزدیه پسرش بود از صبح میومد میگف اینو خریدیم اونو خریدیم ولی ی بارم نگف شمام باید بیاین مامانم نه ولی خیلی ادعاش میشد شما خاهرین باید با هم برین بیاین سر اونا داشت مارو میکشت ولی بخدا ی بارم هیچ تعارف الکیم نزد ...حالا اگ دعوتم میکرد نمیرفتم من مامانمو دارم ولی چرا خون مارو کرده بود تو شیشه ک اونا باید بیان نیان منم نیستم ..بخدا فقط میگف اونا نیان من نمیام😔😔بیچاره مامانم صبح تا شب گریه میکنه خیلی ازیت میشه همه چیو میریزه تو خودش😞😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید ولی زن اول اون خانم بوده اونکه بیشتر درد دیده

بخدا همش خودش باعث شدع مامانم تقصیری هم ندارع عموهام همشون طرف مان چن بارم دعوا کردن با هم عمو هام همه میگن با بابات فقط کتک کاری میکردن میگفتن بابات اصلا خونه نمیومد ..مامانمم اونموقع بچه بوده خیلی بچه 

به نظرم کار پدرتون درسته

پدرتون اول حق اون زن و بچه هستن..حرمت اونا رو باید داشته باشه بیشتر

مادر شما چرا قبول کردند هووی یک خانم دیگه بشن؟؟

اگه پدرتون اختلاف داشتن جدا می شدند بعد با هر کی میخان ازدواج می کردن

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون
بخدا همش خودش باعث شدع مامانم تقصیری هم ندارع عموهام همشون طرف مان چن بارم دعوا کردن با هم عمو هام ه ...

خب مقصر پدرت که دوتا خانواده رو اینجوری قربانی کرد وقتی می‌خواست با مادر شما ازدواج کنه باید اون طلاق میداد شماهم حق داری

بخدا همش خودش باعث شدع مامانم تقصیری هم ندارع عموهام همشون طرف مان چن بارم دعوا کردن با هم عمو هام ه ...

پس ماجرا تقصیر پدربزرگ و مادربزرگتون بوده که دخترشون رو دادند به مرد زن دار

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون
به نظرم کار پدرتون درسته پدرتون اول حق اون زن و بچه هستن..حرمت اونا رو باید دهشته باشه بیشتر ما ...

ببخشید ولی اینجا ی شهر خیلی کوچولوعه و زن اولش دختر خالشه اگ حق با پدرم بود عموهام نمیومدن باهاش دعوا کنن این فقط ی کارای خیلی کوچیکشه ک دارم میگم ...و اینک بخاطر بچه هاش طلاقش نداده تا چیزیو نمیدونین قضاوت نکنین.

عزیزم چون تجربه نداری بهت میگم تو نینی سایت اکثرا میریزن روی استارتر ها و کلااز اصل مطلب دور میشن و به فرعیات گیر میدن

الانم تک و توک آدم پیدامیشه باهات هم دردی کنه هرکی میخاد فیلسوف بودن خودشو نشون بده و اگه چیزیم بگی میگن مال کدوم شهری و اینا...کلا یه فضای عجیبی شده جدیدا

شرایط سختیه خدا صبر بده

منم رفیق صمیم مادرش  زن دوم بود ولی با هوو تو یه ساختمون بودن .باباش  یه شب بالا بود یه شب پایین از نظر محبت مساوی از نظره مالی مساوی .خداییش عدالت و بین هردو رعایت میکرد و بچها و زنها هیچ مشکلی باهم نداشتن