2777
2789
عنوان

زن اول پدر..

| مشاهده متن کامل بحث + 1125 بازدید | 80 پست
عزیزم چون تجربه نداری بهت میگم تو نینی سایت اکثرا میریزن روی استارتر ها و کلااز اصل مطلب دور میشن و ...

مرسی ارع همه گیر دادن چرا زنش شدع خب دل نداره مگ دوسش داشته.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین شاید به خاطر موضوعه .....الان از ما میخوای چکار کنیم ....ما واقعا از موضوع خانوادگی تون چون نزدیک نیستیم اطلاع نداریم من در زمینه خانوادگی اصلا کامنت نمیذارم ...

خاک برسر مردی که دوتا زن بگیره چرا دل دوتا آدم بکشنی یکی سیرس نمیکنه 

حرفت اشتباست،مشکل از خانوماست که به هم جنس خودشون خیانت میکنن و هوو میشن. وقتی خانوما یاد گرفت با مردی که زن داره ازدواج نکنه اونوقت دوزنداری و چند زنداری تموم میشه...

❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤
حرفت اشتباست،مشکل از خانوماست که به هم جنس خودشون خیانت میکنن و هوو میشن. وقتی خانوما یاد گرفت با مر ...

ب مامانم گفته بوده قراره طلاقش بدم ولی زده زیرش ک بچه دارم .

چی بگم

سعی کن پشت مامانت باشی و رفتاراتو محکم بگیری و خشک برخورد کنی تابقیه بهت احترام بزارن

اگه کسی به مامانت بی احترامی کرد اصلا ساکت نمون و حتما جواب بده 

کسی ک زن دومه مظلوم نیست

چی میگی بابا؟

زمان قدیم که فرهنگ وجود نداشته اصن زناخودشون تصمیم ازدواج نمیگرفتن و تو سن کم ازدواج میکردن

هرچی باشه پدر استارتر مسئوله در قبال زن و بچش و نباید فرق بزاره

ینی مادرش اگه کم سن بوده باشه و ب زور باباش ازدواج کرده باشه مظلوم نیست؟؟کل زندگیش ب فنارفت که

دور از جون ولی آدم مظلوم دلش نمیاد کسی بخاطرش اذیت شه و هیچوقت بخاطر دل خودش یا هر چیزی راضی به آزا ...

اگه مامان من اونطوری بود همه فک فامیلای بابام بخاطرش با بابام دعوا نمیکردن ک دختر خالتو طلاق بده .پس وقتی میگم مظلومه یعنی واقعا اینطوره

چی میگی بابا؟ زمان قدیم که فرهنگ وجود نداشته اصن زناخودشون تصمیم ازدواج نمیگرفتن و تو سن کم ازدواج ...

عزیزم خود استاتر تو نظرات بالا گفته مادرم مگه دل نداشته خوب دوستش داشته ..تو یک نظر دیگه هم گفتن بابام قول داده اون زن رو طلاق بده به نظر شما به ایشون میشه گفت مظلوم؟

چی میگی بابا؟ زمان قدیم که فرهنگ وجود نداشته اصن زناخودشون تصمیم ازدواج نمیگرفتن و تو سن کم ازدواج ...

مرسی ..ارع کامانم خیلی بچه بوده دادنش ب بابام اونموقع هم ک میدونین فرهنگ کلا فرق میکرده اونم تو ی شهر کوچیک ک هنوزم بیشترشون اونجورین.