2777
2789
عنوان

زن اول پدر..

| مشاهده متن کامل بحث + 1147 بازدید | 80 پست

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

کاش میشد

شدنیه برو سرکار هم خودت هم مادرت مهرشم بگیر جونش خلاص  زن دوم بودن فقط ازار واسه مادرت ببین تو خودت جنس زنی تصور کن نانزدت سرت هوو بیاره چه حسی داری؟ میدونم سخته ول مامانت یا نباید بمونه یا اکر حالا مونده باید تحمل کنه شرایطتو! چون عشق اول باهمه بدیش از یاد هیچکس نمیره و رن اولم تو حکم عشق اول و تو ذهن میمونه واسه همیشههههه فقط پدر مادربزرگت با چه دلی مادرت دادن بابات.. فقیر بودن یا  مشکل مالی داشتن رسمی داشتن جریان چی بوده عزیزم؟

من مهنازم9999 پیروزی از آن سخت کوشان هست
ببخشید ولی اینجا ی شهر خیلی کوچولوعه و زن اولش دختر خالشه اگ حق با پدرم بود عموهام نمیومدن باهاش دعو ...

به هرحال عزیزم زندگی متعلق به زن اوله ازدواج مامان شما  اشتباهه  شمام نتیجه اون اشتباهید از مادرتون و کسایی که باعث این ازدواج شدن گله کن

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
چیکار باید کنم؟

باید ۱۰ نفر گزارش بزنن من زدم واست عزیزم.

ببین دختر گل از دست خانومای اینجا ناراحت نشو.یه حس زنونه است که نمیتونه این مسائل رو عادی بدونه و از رو احساسات نظر میدیم ما خانوما تو این موارد.میدونم خودتم ته دلت ناراحتی که مادرت زن دوم پدرته ولی کاری ازت بر نمیاد.امیدوارم مشکلاتتون حل بشه و اینکه بی اهمیت باشید بهتر که تو مراسماشون نباشید.خودتو ناراحت نکن عزیزم 🌹🌹🌹

به هرحال عزیزم زندگی متعلق به زن اوله ازدواج مامان شما  اشتباهه  شمام نتیجه اون اشتبا ...

من خودم فیمینیستم

از چند همسری بیزارم

ولی کاریه ک شده متاسفانه

الان ب اسی ربطی نداره

هر چند کار جالبی نبوده این ازدواج

فمینیست هستم
من خودم فیمینیستم از چند همسری بیزارم ولی کاریه ک شده متاسفانه الان ب اسی ربطی نداره هر چند کار ...

درسته اما باید درک کنه که انتظار بیجاییه که مادرش توی مراسم دعوت بشه همینطوری هم زن اول به حد کافی زجر کشیده حالاسر روز شادیش هوو اوردن اشتباهه

درسته اما باید درک کنه که انتظار بیجاییه که مادرش توی مراسم دعوت بشه همینطوری هم زن اول به حد کافی ز ...

مادرش ک مراسم دخترش بوده عزیزم

زن اول اومده مراسم اسی ک نباید میومد چون ربطی بهش نداشته

فمینیست هستم
مادرش ک مراسم دخترش بوده عزیزم زن اول اومده مراسم اسی ک نباید میومد چون ربطی بهش نداشته

ببین یه فرق بین زن اول و دوم هست زن اول به امید ساختن یه زندگی میاد زن دوم میاد به امید خراب کردن یه زندگی من تحت هیچ شرایطی به زن دوم حق نمیدم باید برای هر شرایطی اماده و قانع باشه   فرض کن اون خانم اول بادرد و تنهایی زندگیشو ول میکرد میرفت به نظرت ذره ای دل زن دوم میسوخت ؟؟

توی این دنیای مزخرف هر چقدر ساده و مهربون بازی دربیایر دنیا بهت رو دست میزنه آدما بیشتر ازت سواری می گیرن پدرت نامردی بزرگی در حقت شما و مادرتون کردن یکی از دوستای منم شرایط خیلی خوبی نداشت ... مرد اگر میخواد زن دوم بگیره باااید حتما جدا شده باشه و پدر شما فریب داده یه دختر بچه ساده رو چاره اش اینه از ین به بعد برا خودتون زندگی کنین امیدی به این آقای پدر نیس

ببین یه فرق بین زن اول و دوم هست زن اول به امید ساختن یه زندگی میاد زن دوم میاد به امید خراب کردن یه ...

نه نمیسوخت

ولی داری با تعصب نظر میدی

واقعا دلیلی نمیبینم تو مراسم دختر زن دوم زن اولم بیاد بشینه😕

واقعا حقی نداره...حقی هم داره باید از نظر عاطفی و مالی از شوهرش طلب کنه نه یکی دیگه

اینجور ک مشخصه بابای اسی خیلی خود رای هس و ب نظر خانوادش اهمیت نمیده چون اسی و مادرش نمیخاستن اونا حضور داشته باشن

بابای اسی خیلی دیکتاتوره

فمینیست هستم