2777
2789
من دوساله اینطوریم😁فقط تو ایام عید صبحا زود بیدار میشم

واقعن بد دردیه یه حس بی مصرفی بهم دست میده وقتی لنگ ظهر هم بیدار میشم😂

زودتر کلاسا شروع شه برگردم به زندگی عادیم😂

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

😂 😂  گریم گرف اصن.  بغضمم نمیتونم بشکنم لااامصب😂💔💔💔

عزیزم خودتو خالی کن نگران نباش کوزت جان مادر بر میگرده دیگه تو نمیخواد همالی کنی 😂😂💔 

یه بیکارم که دوست داره توی قلب تو شاغل شـہ👊😂یه جوری خواستنی هستی که حتی ویروسم باشی آدم دوست داره ناقل شـہ👊😂واسـہ اون قلب دریاییت آدم مجبوره ساحل شـہ👊😂چشات جوری پر از عشقـہآدم دوست داره شاعر شـہ👊😂یه جوری خوبی لامصب😷😷 آدم دوست داره عاشق شـہ😐👊😂😂😂
من که ساعت خوابم به شدت بهم ریخته و ۷ صبح میخوابم😂راهنمایی کنییییین چیکار کنم تنظیم شه از اول تابست ...

عزیزم شما این گوشی رو بزارید کنار چنان خوابی وجودتو میگیره ک نگو و نپرس ولی این شیطونه وسوسه میکنه نمیره از پیشمون

فدات شممممم عزیزم دلم ی ذره شده بود واسه سایت

قربونت گلم😍وای فقط اون خاطره که دم رفتن تعریف کردی وگفتی میری تا شهریور .من یکی که خیلی دوست دارم مهربون   

آرزو میکنم اجابتی نزدیک برای دعایت ...😊

واقعا باعث تاسف  تو کشور اسلامی باشی این همه گناه و جنایت دورت اتفاق بیفته  خفه شی که نکنه ببرنت اعدامت کنن رهبر ما واقعا تنهاس دلم براش میسوزه  خدا ممنون کنه این بهرانارو پشت سر بزاریم  

قربونت گلم😍وای فقط اون خاطره که دم رفتن تعریف کردی وگفتی میری تا شهریور .من یکی که خیلی دوست دارم م ...

لطف داری عزیزمممم  

ما دو شاخه ی یک درختیم وای اگر باد از دو سو می وزید...