2777
2789
من دوساله اینطوریم😁فقط تو ایام عید صبحا زود بیدار میشم

واقعن بد دردیه یه حس بی مصرفی بهم دست میده وقتی لنگ ظهر هم بیدار میشم😂

زودتر کلاسا شروع شه برگردم به زندگی عادیم😂

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

😂 😂  گریم گرف اصن.  بغضمم نمیتونم بشکنم لااامصب😂💔💔💔

عزیزم خودتو خالی کن نگران نباش کوزت جان مادر بر میگرده دیگه تو نمیخواد همالی کنی 😂😂💔 

یه بیکارم که دوست داره توی قلب تو شاغل شـہ👊😂یه جوری خواستنی هستی که حتی ویروسم باشی آدم دوست داره ناقل شـہ👊😂واسـہ اون قلب دریاییت آدم مجبوره ساحل شـہ👊😂چشات جوری پر از عشقـہآدم دوست داره شاعر شـہ👊😂یه جوری خوبی لامصب😷😷 آدم دوست داره عاشق شـہ😐👊😂😂😂
من که ساعت خوابم به شدت بهم ریخته و ۷ صبح میخوابم😂راهنمایی کنییییین چیکار کنم تنظیم شه از اول تابست ...

عزیزم شما این گوشی رو بزارید کنار چنان خوابی وجودتو میگیره ک نگو و نپرس ولی این شیطونه وسوسه میکنه نمیره از پیشمون

فدات شممممم عزیزم دلم ی ذره شده بود واسه سایت

قربونت گلم😍وای فقط اون خاطره که دم رفتن تعریف کردی وگفتی میری تا شهریور .من یکی که خیلی دوست دارم مهربون   

آرزو میکنم اجابتی نزدیک برای دعایت ...😊

واقعا باعث تاسف  تو کشور اسلامی باشی این همه گناه و جنایت دورت اتفاق بیفته  خفه شی که نکنه ببرنت اعدامت کنن رهبر ما واقعا تنهاس دلم براش میسوزه  خدا ممنون کنه این بهرانارو پشت سر بزاریم  

قربونت گلم😍وای فقط اون خاطره که دم رفتن تعریف کردی وگفتی میری تا شهریور .من یکی که خیلی دوست دارم م ...

لطف داری عزیزمممم  

ما دو شاخه ی یک درختیم وای اگر باد از دو سو می وزید...