2777
2789

ما مرزبانان نی نی سایتیم همیشه تا نیمه های شب کشیک وایمیسیم خواب چی😂😂😂

❤پرسپولیس زیباترین عشق جهان❤ناشنوا باش وقتی به آرزوهای قشنگت میگن محاله🗻     بی تو ناژیم هناسکم😍😍😍#مخاطب خاص☘‌کورد😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

😂 سلامتی. بدبختی. بی عاری. بیکاری باید حمالی کنم و مثه کوووزت کار کنم😂💔 خونه کثیفه

اخییییی😂😂💔

یه بیکارم که دوست داره توی قلب تو شاغل شـہ👊😂یه جوری خواستنی هستی که حتی ویروسم باشی آدم دوست داره ناقل شـہ👊😂واسـہ اون قلب دریاییت آدم مجبوره ساحل شـہ👊😂چشات جوری پر از عشقـہآدم دوست داره شاعر شـہ👊😂یه جوری خوبی لامصب😷😷 آدم دوست داره عاشق شـہ😐👊😂😂😂

گرونی، بدبختی، گرسنگی، فلاکت، تن فروشی بعضی خانمها برا یه لقمه نون ،مریضی، کمبود دارو ،کمرنگ شدن عقاید به خاطر فقر،غربی شدن کشور،ظلم ،دزدی،بازم بگم پر شده از اطرافمون🥺🥺😪😪

من که ساعت خوابم به شدت بهم ریخته و ۷ صبح میخوابم😂راهنمایی کنییییین چیکار کنم تنظیم شه از اول تابست ...

من دوساله اینطوریم😁فقط تو ایام عید صبحا زود بیدار میشم

❤پرسپولیس زیباترین عشق جهان❤ناشنوا باش وقتی به آرزوهای قشنگت میگن محاله🗻     بی تو ناژیم هناسکم😍😍😍#مخاطب خاص☘‌کورد😍
از این روزها استفاده کن ک ازدواج کنی مثل شوشوی بنده زود میخوابه 

والا کلا دراینده هم زندگیم همینطوره چون کارمون اینه شب تا صبح بیدار صبح تا ظهر خواب بعدش بیدار میشیم هردو آخه شغلش طوری نیست زود بیدار شه هردو عشقی میگردیم

گرونی، بدبختی، گرسنگی، فلاکت، تن فروشی بعضی خانمها برا یه لقمه نون ،مریضی، کمبود دارو ،کمرنگ ش ...

وای چ دل پری عزیزم، امروز فهمیدم یه بنده خدایی کلیه شو فروخته گذاشته تو بورس ک بتونه سود کنه خرج زندگی بده پولش نصف شده انقدر گریه کردم کاش کاری از دستمون برمیومد واقعا

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز