2821
2789
اصلا امکان نداره ممد تو تجربیات ۹۹ درصد از دخترای ایرانی هست

دوستمع همشم زود بیدار میشع جن نیس دیوونها

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خوشبحالت یکی و داشتی بهش زنگ بزنی 🤦‍♀️❤️

خو توهم میتونی ب یکی بگی🤗

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑
همونی که جنه رو به شکل خواهرت دیدی

نه یکی دیگه بود 

خدا میبینه و چیزی نمیگه بنده ها نمیبینن و فریاد میزنن!! ....مرگ یعنی زندگی لیاقت طُ رو نداره 🖤..... یه جوری باش که همه دنیا بخادت ولی فقط یه نفر داشته باشدت ❤️.... خدا ادما رو از زندگیتون حذف میکنه چون حرفایی رو میشنوه که ما نمیشنویم 👌
اخه من خودم جنم گفتم اگه اونم هست باهاش اشنا بشم ببینم جن کدوم سمته

تو جنی!!ن بابا!!🤣🤣

اگ چن بود تاحالا جن زدع شدع بودم تو ماشینش نشستم تاحالا باهاش حرف زدم دیدمش هیچیم نیس ک🤣🤣😂😂😂

اخه من خودم جنم گفتم اگه اونم هست باهاش اشنا بشم ببینم جن کدوم سمته

نگووو الان جنا خودکشی میکنن 

خدا میبینه و چیزی نمیگه بنده ها نمیبینن و فریاد میزنن!! ....مرگ یعنی زندگی لیاقت طُ رو نداره 🖤..... یه جوری باش که همه دنیا بخادت ولی فقط یه نفر داشته باشدت ❤️.... خدا ادما رو از زندگیتون حذف میکنه چون حرفایی رو میشنوه که ما نمیشنویم 👌
من دیدم چیز خاصی نیست خودتو درگیر نکن😏

به خدا انقد که ما پیگیر جنیم جن پیگیر خودش نیس 

عاشقته حتما

ن بابا فک نمیکنم😂هروقتم مشکلی دارم کمکم میکنع مهربونع دیگ

پاهاشو ببین سم نیس    

🤣🤣😂😂رد دادی کلن😅

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز