2821
2789

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4945561/تو-واتساپ-گروه-زیارت-عاشورا-دارم

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      

‏دخترم گفت بابا از زیر تخت صدا میاد. پایین تختو نگاه کردم دیدم دخترم میگه بابا یه نفر روی تخته. گفتم من که اصلا دختر ندارم. جنه گفت داداش شرمنده آدرسو اشتباه اومدیم. شبتون بخیر

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من دیشب تو یه تاپیکی از سابقم گفتم ساعت 3 شب بود خدا شاهده تا صبح داشتم جون میدادم هی کابوس میدیدم بعد حس میکردم یکی منو  صدا زدا بلند میشدم دوباره میخابیدم 

خدا میبینه و چیزی نمیگه بنده ها نمیبینن و فریاد میزنن!! ....مرگ یعنی زندگی لیاقت طُ رو نداره 🖤..... یه جوری باش که همه دنیا بخادت ولی فقط یه نفر داشته باشدت ❤️.... خدا ادما رو از زندگیتون حذف میکنه چون حرفایی رو میشنوه که ما نمیشنویم 👌

جن "ترسناک" نیست

منم قبلن ازش میترسیدم خیلس زیاد شاید وجود داشتع باشع ولی ترسی ندارع.

از هیچ چیز نمیترسم🤘🏿

محمد بهم یاد دادع وقتی باورش نداشتع باشی جایی برا ترس نمیمونع بهش فک نکنی ازش نمیترسی.

بهترع ب جت فکر نکنی و راحبش تاپیک نزنی عزیزدلم

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑