2821
2789
خو توهم میتونی ب یکی بگی🤗

متاسفانه من 4 صبح به هرکی زنگ بزنم فحشم میگیره 

خدا میبینه و چیزی نمیگه بنده ها نمیبینن و فریاد میزنن!! ....مرگ یعنی زندگی لیاقت طُ رو نداره 🖤..... یه جوری باش که همه دنیا بخادت ولی فقط یه نفر داشته باشدت ❤️.... خدا ادما رو از زندگیتون حذف میکنه چون حرفایی رو میشنوه که ما نمیشنویم 👌
متاسفانه من 4 صبح به هرکی زنگ بزنم فحشم میگیره

ب خونوادت بگو بیدارشون کن اگ ترسیدی

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا؟از خداشونم هست تازه 

اعتماد به نفس تو خریدارم 😎

خدا میبینه و چیزی نمیگه بنده ها نمیبینن و فریاد میزنن!! ....مرگ یعنی زندگی لیاقت طُ رو نداره 🖤..... یه جوری باش که همه دنیا بخادت ولی فقط یه نفر داشته باشدت ❤️.... خدا ادما رو از زندگیتون حذف میکنه چون حرفایی رو میشنوه که ما نمیشنویم 👌
ب خونوادت بگو بیدارشون کن اگ ترسیدی

😂😂😂 چه حرفا من الان یه ساله میگم قلبم درد میکنه هیچکی اهمیت نمیده میگه سرت تو گوشیه واسه همونه الان برم بگم ترسیدم میگه تو چرا اصن تا این موقع بیداری 

حسود پلاستیکی

😂😂 به پای شما نمیرسم 

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز