2777
2789
اصلا امکان نداره ممد تو تجربیات ۹۹ درصد از دخترای ایرانی هست

دوستمع همشم زود بیدار میشع جن نیس دیوونها

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خوشبحالت یکی و داشتی بهش زنگ بزنی 🤦‍♀️❤️

خو توهم میتونی ب یکی بگی🤗

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑
همونی که جنه رو به شکل خواهرت دیدی

نه یکی دیگه بود 

خدا میبینه و چیزی نمیگه بنده ها نمیبینن و فریاد میزنن!! ....مرگ یعنی زندگی لیاقت طُ رو نداره 🖤..... یه جوری باش که همه دنیا بخادت ولی فقط یه نفر داشته باشدت ❤️.... خدا ادما رو از زندگیتون حذف میکنه چون حرفایی رو میشنوه که ما نمیشنویم 👌
اخه من خودم جنم گفتم اگه اونم هست باهاش اشنا بشم ببینم جن کدوم سمته

تو جنی!!ن بابا!!🤣🤣

اگ چن بود تاحالا جن زدع شدع بودم تو ماشینش نشستم تاحالا باهاش حرف زدم دیدمش هیچیم نیس ک🤣🤣😂😂😂

اخه من خودم جنم گفتم اگه اونم هست باهاش اشنا بشم ببینم جن کدوم سمته

نگووو الان جنا خودکشی میکنن 

خدا میبینه و چیزی نمیگه بنده ها نمیبینن و فریاد میزنن!! ....مرگ یعنی زندگی لیاقت طُ رو نداره 🖤..... یه جوری باش که همه دنیا بخادت ولی فقط یه نفر داشته باشدت ❤️.... خدا ادما رو از زندگیتون حذف میکنه چون حرفایی رو میشنوه که ما نمیشنویم 👌
من دیدم چیز خاصی نیست خودتو درگیر نکن😏

به خدا انقد که ما پیگیر جنیم جن پیگیر خودش نیس 

عاشقته حتما

ن بابا فک نمیکنم😂هروقتم مشکلی دارم کمکم میکنع مهربونع دیگ

پاهاشو ببین سم نیس    

🤣🤣😂😂رد دادی کلن😅