2777
2789
عنوان

خيانت 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3002 بازدید | 97 پست
نزديك دو ساله  اره از دو ماه بعد عقدمون پيام دادن تا اخربن تازيخ پيامشون كه مال هشت ماه قبله

حتما شوهرت برا نيازش ميخاسته اونو

هی تو! از اینکه امروز مورد توجه همه هستی، خوشحال نباشتیتر اول روزنامه، کاغذ باطله فرداست🌪                   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگ قبل تو بوده ک خب گذشته بوده و اونم مجرد..

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^
نزديك دو ساله  اره از دو ماه بعد عقدمون پيام دادن تا اخربن تازيخ پيامشون كه مال هشت ماه قبله

دوران عقدتو بیشتر کن تا ببینی بازم پیش میاد خدای نکرده یا نه

شاید واقعا گذاشتتش کنار وقتی ۸ ماهه پیام ندادن به هم

این مساله رو سرسری نگیرید..حتما حتما مشاوره خوب برید..به گریه و زاری ظاهری توجه نکنید..باید حتما از ته قلب و ذهن پشیمان باشه و سراغ این کار دیگه نره..به هیچ وجه زود نبخشیدش...بسیار سخت بگیرید...بهش بگید من اگر جای تو خیانت می کردم واکنشت چی بود؟!!!

قبل من نبود  ولي خب قبل از من اين دوست دخترش بوده  كه وقتي عقد هم كرديم باهاش رابطه داشت

تو با شوهرت رابطه جنسى نداري؟

هی تو! از اینکه امروز مورد توجه همه هستی، خوشحال نباشتیتر اول روزنامه، کاغذ باطله فرداست🌪                   

قبلش چجوری اسنا شدین

ببین چون اوایل عقدت بوده میشه گف هنوز حس نمیکرده متاهله

خیلی مردا اینطورین

چطوری کات شده اون رابطه؟

اصلا کات شده

از طرف کی تموم شده

تقریبا یعنی تو عقدتون ی سال باهم بودن

بنظرم زیاده یعنی بیشتر یه خطا و ی بار لغزشه

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍