نمیخوام ته دلتو خالی کنما ولی داداشم همچین بلایی سر زن داداشم آورد حتی زن داداشم قهر کرد رفت خونه باباش ولی رفت اونجا کلی گریه کرد زنشو برگردوند ولی زندگیشون شده جهنم شک داره از پا درش میاره زن داداشمو اتفاقا امشب از من آمار داداشمو میگرفت
فک نکن از اینم طلاق بگیری بعدی خوبه همه مردا یکی از یکی بدترن و اشتباهاتی دارن. حالا کارش خیلی بد بود اما خودت میگه واس هشت ماه پیشه زود تصمیم نگییر خواستی ام تصمیم بگیری بهتره جای دیگه راجع ب این موضوع مشورت کنی
یه روزی تو بچگیامون رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدانیم آخرین بار بوده 😢 کی فکرشو میکرد یه روزی با آدمهایی حرف بزنیم که شاید تا آخر عمرمون حتی نبینیمشون😍 ستاره مامان کیوانم🐣ستی 77سابقم
اخه امکان نداره ادم پیام ۸ ماه قبلشو اونم اینجوری نگه داره تو گوشیش...
در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد! نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
بهم گفت از اين ب بعد هر چقد خواستي منو چك كن هر چي مال و ملك دارم ب نامت ميزنم و اينجور نباش ...
جدایی اسی
این مرد بازم خیانت خواهد کرد
نمیخوای جدا شی هم برو مشاوره خوب که حل کنه براتون مشکلو
هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.