2777
2789
عنوان

خيانت 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3002 بازدید | 97 پست
بهش گفتی عکس توگوشیش دیدی من ب شوهرم گفتم گفت برای نیازم بوده اگراونو میخاستم میرفتم اونو عقد میکردم ...

آره از هم دوریم... تو تلفن گفت خوبی گفتم نه... گفت چرا... سکوت کردم گفت بگو چرا حالت خوب نیست گفتم عکست با دختر دیدم حالم خوب نیس.. هنگ کرد گف عکس دختر چه عکسی؟؟ گفتم خودت بهتر میدونی... بعدم قطع کردم.منم بعد عقد فهمیدم با یکی بود کوتاه مدت برگشت گفت من از تو جدا بودم رفتم یکی دیگ فک کردی باهاش ازدواج میکردم فقط دوست همین.. بعدم میخاستم ولش کنم اگ اون برام مهم بود من هردفه نمی‌اومدم عکسای پروفایل تورو نمیدیدم سیو نمیکردم تو گوشیم... بعدم ک برگشتیم ولش کردم اومدم با تو ازدواج کردم چون تورو دوسداشتم. 

میدونی اگ خودم این مدلی بودم برام مهم نبود من 7سال باهاش دوست بودم ب سختی خودمو پاک نگه داشتم... بهت ...

خیلی سخته خواهر با تمام وجودم درکت میکنم منم با شوهرم عقدیم قبلا هفت سال دوست بودم هفته قبل ما باهم قهر بودیم سر ی مسئله جزیی و اون بخاطر شغلش رفته بود شهرستان و چون قهر بودیم بدون اینکه بمن بگه رفته بود من چنان ناراحت شدم بهش گفتم دیگه پاکیت واسه من لکه دار شده و خداشاهده تا خود دادگاه بردمش یعنی تمام کارا آماده ک ازش جدا بشم یعنی خودشو ب در و دیوار زد انقد التماس و زاری کرد ک بخشیدمش حالا خدا ب داد دل شما برسه کاش این مردای نفهم بدونن ک دل ی خانوم چقد نازکه و چقد روی این مردای بیشعور حساسن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی سخته خواهر با تمام وجودم درکت میکنم منم با شوهرم عقدیم قبلا هفت سال دوست بودم هفته قبل ما باهم ...

آره فک میکنن با پول و خرید و بیرون میشه حال طرف و خوب کرد... من اصلا ی درصد فک نمیکردم اینطور باشه... از اینایی که تو خیابون هیچ توجهی به خانوما نداره و مثلا همکلاسی هام بهش سلام کردن خیلی خشک جواب بده... فک میکردن از این جدی هاس... حالا درونش دم داره. هرکی مارو میشناسه میگ چقد آرومه چقد صبوره🙄😏ولی خب کاراش باعث شده من اصلا ب فکر پول جمع کردن نیستم خیلی برا خودم خرج میکنم و جمع میکنم درسمو میخونم که به جایی برسم. و آینده شلوغی داشته باشم. قبل اینک متوجه این حرکات بشم خیلی ب فکر این بودم پول جمع کنیم و کمتر برم بیرون و... الان گفتم همین چنتا خونه و ماشین هم براش زیاده اصلا هیچی نباید داشته باشه. ببینیش میگی نه بابا پسز ب اين سادگی و ارومی و داری میگی حتما در اشتباهی. هیچکس از فامیلا و اطرافیان نمیدونن ما دوست بودیم جز خانوادها... هیچکس باورش نمیشه اگ بدونن.

آره فک میکنن با پول و خرید و بیرون میشه حال طرف و خوب کرد... من اصلا ی درصد فک نمیکردم اینطور باشه.. ...

کار درستی میکنی تا میتونی بخودت اهمیت بده واسه خودت خرج کن مردا گاهی قیافه مظلوم بخودشون میگیرن هیچوقت هیچوقت هیچوقت ی زن نباید دلش واسه ی مرد بسوزه کافیه ی ذره بهشون رحم کنی فک میکنن ضعف داری فوری هار میشن

ببین عزیزم حتما برو مشاوره من شوهرم قبل نامزدی مون باکسی دوست بوده وقتی اومد برای نشون کردن کلابااون ...

منم مطمعنم نميتونم فراموش كنم 

امروز ميرم مشاوره

اسی گفتی تو تاپیک قبلی نامزدی ک نکنه نامزدی و دختر نیسی و شوهرت خیانت کرده وای چ وحشتناک😖😖😖

اره همينجوره 

دختريمو ازم گرفت 

عقديم ولي نميدونستم بهم خيانت كرده 

يكسال كه از هم دور بوديم با ي دختر ديگه خودشو ارضا ميكرده