2777
2789
عنوان

خيانت 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3002 بازدید | 97 پست
الهی ازمشاوره سایت کمک بگیر منم عکسای اون خانم ک باشوهرم بوده رو هرموقعه میبینم خیلی ناراحت میشم کام ...

میدونی من چند روز با کلی ذوق رفتم جهاز خریدم.... گذشته شو فراموش کردم... اما فکر عکس و... به سرم نزده بود... میگفتم حتما ب دهم درصد وجدان داشت... ب اين فکر کردم چه غلط ها که باهم نکردن ازش بدم اومد دیگ دوسندارم دستش بهم بخوره تو گالری گوشی چشمم به عکسامون افتاد حالم بد شد.. 

ببخشید شوهرت تنوع طلبه نمی خواهم ناراحتت کنم ولی تنوع طلبه...

اصلا محلش نذاز ی مدت و ازش دوری کن و نرو پیشش و برو خونه بابات اینا تا ی ذره ذهنتو جمع و جور کنی الان پیشته حتما خیلی احساساتی هسی....

چیزیم بهش نگو قهرو اینا عقدین اگه رفتی خونه بابات اینا نرو ببینش....

اینم ک گفته چیزی ب نامت میکنم چ طلاق بحواهی چ نخواهی بذار ب نامت کنه حتما حتما چ ماشین چ خونه هر چی داره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آخه من گفتم چطور 7سال ادعای عاشقی کردی بعد همین که ولم کردی رفتی یا یکی دیگ من مطمئنم بیرون و... بود ...

منم  ازعکس شات گرفتم توگوشیم هست خیلی حالم خراب شد   منو شوهزم فامیلیم میگفت ازبچگی عاشقت بودم ازاین حرفا قبل ازاین ک نشون کنیم باکسی بوده رابطه داشتن بعدازعقدمون همون زنه پ داده بودک بیا باهم باشیم هنوز میخامت عشق قدیمی 

ببخشید شوهرت تنوع طلبه نمی خواهم ناراحتت کنم ولی تنوع طلبه... اصلا محلش نذاز ی مدت و ازش دوری کن و ...

دقیقا شوهر منم همین که من خونه بابامم 

جدیدا فهمیدم فیلم و عکس مثبت 18میبیته خیلی خسته شدم هرگز فکر نمیکردم این مدلی باشه اطرافیانم چقد فک میکنن آدم حسابیه...خیلی بعم فشار اومده خیلی خستم و بدم اومده 

منم  ازعکس شات گرفتم توگوشیم هست خیلی حالم خراب شد   منو شوهزم فامیلیم میگفت ازبچگی عاشقت ...

منم اصلا اهل دوستی نبودم. بخاطر خانوادم و کلا اهل درس و... این ب زور باهام دوست شد چندماه تلاش کرد تا 2سال... به 7سال رسوند منم از اول گفتم اهل پسر و... نیستم با بقیه غرق دارم... کم کم ازم درخواست داشت من رد کردم که تهش ولم کرد ی ماه جدا بود باز اومد خاستگاری و عقذ و ازدواج.... همه این چیزا رو بعد عقد متوجه شدم  عکسو میبینم حالم خیلی بد میشه خیلی 😭😭😭اصلا بهش اعتماد ندارم و علاقه سابق چطور باهاش تا آخر عمر زندگی کنم.. 💔

منم اصلا اهل دوستی نبودم. بخاطر خانوادم و کلا اهل درس و... این ب زور باهام دوست شد چندماه تلاش کرد ت ...

وای حق داری بخدا خیلی حالم واست گرفته شده اصن خودمو میزترم جات احساس تنگی نفس میکنم خدا بهت صبوری و آرامش بده

منم اصلا اهل دوستی نبودم. بخاطر خانوادم و کلا اهل درس و... این ب زور باهام دوست شد چندماه تلاش کرد ت ...

بهش گفتی عکس توگوشیش دیدی من ب شوهرم گفتم گفت برای نیازم بوده اگراونو میخاستم میرفتم اونو عقد میکردم ب چشم من فقداون یه هرزه یه

بابا خوب زیاد شنیدم ولی ندیدم  من یه دهه شصتی ساده هستم با 36 سال سن و 2 تا بچه نمیدونم دهه هفت ...

🤧🤧🤧 مال دوره جاهلیته اصلاحضور ذهن ندارم🤪 منم متولد ۶۹ام

ولی دوره جاهلیت خیلی جاهلیت کردم😰🤧🤧

من موندم دوران عقد و نامزدی واسه چیه برای همینه که اگه مچ طرف رو گرفتی بزاری بری و به گزینه بعدی فکر کنی نه اینکه فکر کنی همه چی تموم شده دیگه عقد کردم بهتره همین رو درستش کنم و برم مشاور ۱۰۰ راه رو امتحان کنم بعد با دو تا بچه مطمئن شم که نه طلاق بهترین راهه نه عزیزم وگرنه همون روز اول بعد خاستگاری میگفتن پاشین برین سر خونه زندگیتون نامزدی رو گذاشتن طرف رو بشناسی اگه فهمیدی خائنه بزاری بری مردا به خاطر همین که خیالشون راحت میشه طرف دیگه عقدمه فکر طلاق نمیکنه هر غلطی دلشون میخواد میکنن حالم بهم خورد از این تاپیک مگه میشه یه زن تو دوران نامزدی همچین چت بی آبرویی رو ببینه و بگه درستش میکنم اما طلاق نمیگیرم یه عمر ازش چندشش نمیشه😒

وقتی دوست بودین و دیدی که درخاست رابطه داره از همونجا باید ذاتشو میشناختی 

دقت کردین جایی که میخوان کسی زباله نریزه رو دیوارش نوشتن لعنت بر پدر و مادر کسی که در این مکان زباله بریزد؟حالا خوبه  بگن که لعنت بر پدر و مادر کسی که ماسک نمیزند؟جان عزیزانمون ماسک بزنیم تا جونشون در خطر نباشه😷😷😷😷😷😷😷 
وای حق داری بخدا خیلی حالم واست گرفته شده اصن خودمو میزترم جات احساس تنگی نفس میکنم خدا بهت صبوری و ...

میدونی اگ خودم این مدلی بودم برام مهم نبود من 7سال باهاش دوست بودم ب سختی خودمو پاک نگه داشتم... بهترین خواستگار هارو رو کردم... حتی ی ماه ولم کرد من افسرده شدم برام خواستگار می‌اومد رد میکردم میگفتم من 7سال با یکی دوست بودم نمیتونم زود ازدواج کنم اگ طرف بگه دوستتدارم یاد اون می‌افتم عذاب وجدان میگیرم.... الانم همسر فعلیم اگ قیافه شو ببینی فک میکنی از این آدمای جدی ب شدت اروم ینی هیچکس باور نمیکنه... پولداره درس خونه کار خونه ماشین همه چی داره برام همه کار میکنه از لحاط مادی... اما هیچکس از درون من خبر نداره که قلبم هزار بار شکسته شده و مرده است... من از بیرون خیلی خوشبختم اما این چیزا رو ک دیدم خیلی بدم اومد... فقط گفتم چرا... چطور تونستی ب راحتی آخه... عکسش هم چون جای جالبی نبود من میدونم کارا دیگ هم بوده حالم بد شده... 💔اما از لحاظ احساس داغونم کرده چه فایده که بقیه چیزا هست تو زندگیم جز اعتماد و حقیقت قلبی من.... 💔