qazal77 مدیر عضویت: 1397/02/22 تعداد پست: 5782 عنوان خيانت 😭😭😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 3002 بازدید | 97 پست عقديم شب پيشش بودم رفتم سر گوشيش ديدم هشت ماه قبل با دوست دختر قبليش سكس چت داشته و هي بهش ميگفت نميتونم فراموشت كنم هيچكي ب خوبي تو نيستبيدارش كردم كلي گريه كردم حرفي براي گفتن نداشت فقطبا گريه به پام افتاد و گفت منو ببخش اشتباه كردم الان بعد از كلي اشك گرفته خوابيده من داغونم 1399/06/06 | 05:26 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maryam358 عضویت: 1396/10/09 تعداد پست: 12876 عكس اونجاشو براش فرستاده بود 😐😐😐😐 نرهاي عضو سايت درخواست ندين 😡
barantoofani عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 319 نزديك دو ساله اره از دو ماه بعد عقدمون پيام دادن تا اخربن تازيخ پيامشون كه مال هشت ماه قبله حتما شوهرت برا نيازش ميخاسته اونو هی تو! از اینکه امروز مورد توجه همه هستی، خوشحال نباشتیتر اول روزنامه، کاغذ باطله فرداست🌪
سامیارمم عضویت: 1399/02/06 تعداد پست: 5257 اگ قبل تو بوده ک خب گذشته بوده و اونم مجرد.. ._. استادمونمیگفت:ماشینوکهطراحیمیکنن یهآینهکوچیکمیزارنواسهنگاهکردنبهعقب یهشیشهبزرگمیزارنواسهدیدنجلو همونقدر محدودبهگذشتهنگاهکنید نگاهتونبهجلوباشه!"میفهمینکِهچیمیگم.. #زندگیذرهکاهیست کهکوهشکردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^
qazal77 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/22 تعداد پست: 5782 خودت میگی هشت ماه پیش ..هرچی بوده گذشته الانتونو تلخ نکنه همین قدر که پشیمونه بسه واقعا بسه؟نميتونم ببخشم از كجا معلوم تكرار نكنه
barantoofani عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 319 عكس اونجاشو براش فرستاده بود شوهرت فرستاده بود برا دختره؟؟؟؟ هی تو! از اینکه امروز مورد توجه همه هستی، خوشحال نباشتیتر اول روزنامه، کاغذ باطله فرداست🌪
maryam358 عضویت: 1396/10/09 تعداد پست: 12876 ب نظرم تا عقدي ازش جدا شوكسي كه يه بار خيانت ميكنه باز هم ميكنه نرهاي عضو سايت درخواست ندين 😡
نخودی2 عضویت: 1396/10/08 تعداد پست: 6852 نزديك دو ساله اره از دو ماه بعد عقدمون پيام دادن تا اخربن تازيخ پيامشون كه مال هشت ماه قبله دوران عقدتو بیشتر کن تا ببینی بازم پیش میاد خدای نکرده یا نهشاید واقعا گذاشتتش کنار وقتی ۸ ماهه پیام ندادن به هم
پریزاد76 عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 1230 این مساله رو سرسری نگیرید..حتما حتما مشاوره خوب برید..به گریه و زاری ظاهری توجه نکنید..باید حتما از ته قلب و ذهن پشیمان باشه و سراغ این کار دیگه نره..به هیچ وجه زود نبخشیدش...بسیار سخت بگیرید...بهش بگید من اگر جای تو خیانت می کردم واکنشت چی بود؟!!!
qazal77 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/22 تعداد پست: 5782 اگ قبل تو بوده ک خب گذشته بوده و اونم مجرد.. قبل من نبود ولي خب قبل از من اين دوست دخترش بوده كه وقتي عقد هم كرديم باهاش رابطه داشت
اعظمممم عضویت: 1399/02/12 تعداد پست: 1656 شوهرت فرستاده بود برا دختره؟؟؟؟ نه دختره فرستاده بود برا پسره
barantoofani عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 319 قبل من نبود ولي خب قبل از من اين دوست دخترش بوده كه وقتي عقد هم كرديم باهاش رابطه داشت تو با شوهرت رابطه جنسى نداري؟ هی تو! از اینکه امروز مورد توجه همه هستی، خوشحال نباشتیتر اول روزنامه، کاغذ باطله فرداست🌪
مرضیه_ایلیا عضویت: 1393/10/19 تعداد پست: 19224 نزديك دو ساله اره از دو ماه بعد عقدمون پيام دادن تا اخربن تازيخ پيامشون كه مال هشت ماه قبله قبلش چجوری اسنا شدینببین چون اوایل عقدت بوده میشه گف هنوز حس نمیکرده متاهلهخیلی مردا اینطورینچطوری کات شده اون رابطه؟اصلا کات شدهاز طرف کی تموم شدهتقریبا یعنی تو عقدتون ی سال باهم بودنبنظرم زیاده یعنی بیشتر یه خطا و ی بار لغزشه خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍