2777
2789
دختر ۱۶ ساله دیپلم داره که بخواد حامله بشه؟ بارداری زیر ۱۸ سال خطرناکه این رو من نمیگم پزشک زنان‌ها ...

والا در زمان مادر بزرگ ها که پزشک زنان نبودماما های سنتی بودن هیچ خطرناک نبود حالا پزشک زنان چه دلیلی دارن والله اعلم.

درضمن بچه دارشدن چه ربطی به دیپلم داره یه وقت خواهندگفت دختر 28ساله ارشد داره که بچه داربشه وزمانی خواهندگفت یه دختر32ساله فوق تخصص داره که بچه بیاره این حرف اصلا دلیل قانع کننده نیست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا نمی تونه مادر بشه میگه بچه های این زمونه چی از مادر بزگ هامون کم داشتن که درسن 13 تا 14سالگی بچه ...

جدی میگید یا شوخیه ؟؟ 

من ۱۸ سالمه هنوز گواهینامه ندارم 🤷‍♀️ 

کل روز کلاس دارم حالا به جز این دوران کرونا 

سرکار که نمیرم هیچی هنوز دانشگاه نرفتم 

اینا به کنار هنوز بیرون میخوام برم باید مامانم اجازه بده 

الان چجوری میتونم بچه داشته باشم یا حتی ازدواج کنم اخه 😶😒

بخدا دختر داییم ۱۷سالشه هفته قبل زایمان کرد.از اون بدتر دختر عمم الان۱۶سالشه دخترش ۸ماهشه.

خب چه ایرادی داره که میگی از اون بدتر چرا فکر می کنی بچه دارشدن درسن زیر 20سال جرم جنایته بیاییم یه مقدار این افکارمان را شست وشو بدهیم.

والا در زمان مادر بزرگ ها که پزشک زنان نبودماما های سنتی بودن هیچ خطرناک نبود حالا پزشک زنان چه دلیل ...

ببین دوست عزیز دیپلم حداقل تحصیلاته که یه مادر حداقل برای اینکه بتونه آزمایش خون بچه‌اش رو بخونه باید داشته باشه

کسی‌که ۱۴ سالگی حامله میشه درسش چی میشه پس؟

درسش هم طوری نمیشه.

تو اشنامون خانم دکتر برای تخصص زنان قبول شده بود وخدا بچه دوم را هم بهش داده بودبچه 3ساله وبچه یک ماهه بچه ها را پیش مادر گذاشت رفت درسش را خوندوتخصصش را هم گرفت درسته سخته ولی اگر کسی بخواهددرس بخونه طبق هرشرایطی درس می خونه.

جدی میگید یا شوخیه ؟؟  من ۱۸ سالمه هنوز گواهینامه ندارم 🤷‍♀️  کل روز کلاس دارم حالا به ...

خب شایدشما وافرادی مثل شما این اعتمادبه نفس وقدرت را نداشته باشندولی خیلی از دختر خانم ها زود ازدواج کردند ومادر شدند ودرس خوندندوگواهینامه را هم گرفتن.

ببین دوست عزیز دیپلم حداقل تحصیلاته که یه مادر حداقل برای اینکه بتونه آزمایش خون بچه‌اش رو بخونه بای ...

خب من هم میگم ازدواج کردن وبچه دارشدن منافاتی با درس وپیشرفت نداره.

خب من هم میگم ازدواج کردن وبچه دارشدن منافاتی با درس وپیشرفت نداره.

من سال کنکورم از ۶صبح تا ۴ بعدازظهر مدرسه بودم برای خونه‌هم ۶ ساعت برنامه مطالعاتی داشتم جمعه‌هام ۱۲ ساعت 

می‌خوام بدونم من اگر بچه داشتم تو این سن دقیقاً چی میشد🤔

درسش هم طوری نمیشه. تو اشنامون خانم دکتر برای تخصص زنان قبول شده بود وخدا بچه دوم را هم بهش داده بو ...

براتون متاسفم 

براتون متاسفم که ارزش و‌ لیاقت زنان رو اونقدر نمیبینید که اون ها از ساده ترین چیز ها که تو کشور های پیشرفته کم ترین حقوق زنان هست، منع میکنید!!!مثل جوونی و‌نوجوونی کردن ، مثل درس خوندن بدون هیچ مسئولیت اضافه ای و هزاران چیز دیگه

براتون متاسفم که اینقدر سنگدل هستید که از نظرتون اشکالی نداره مسئولیت به این بزررررگی رو ، رو شونه های کودک یا نوجوان زیر ۲۰ سال گذاشت!!!!

براتون متاسفم....

دلم خییلی میگیره وقتی حرف های ادم های مثل شما، که با افکارشون باعث ظلم به زنان کشورم میشه رو میبینم و میخونم...

خدا همه مون رو به راه راست هدایت کنه...

خب بستگی داره اعتماد به نفسو چی معنا کنید ؟!  من سمپادی بودم 😒🖐 تک بعدی نیستم و خب الان انقد ...

خب از نظ شما حماقته درصورتی که ازدواج به او تحمیل بشه والا هرکس حق انتخاب داره.

درصورتی که من دوست شدن با جنس مخالف را حماقت محض میدونم در صورتی که خیلی ها با این حماقت راحت کنار میان.

من سال کنکورم از ۶صبح تا ۴ بعدازظهر مدرسه بودم برای خونه‌هم ۶ ساعت برنامه مطالعاتی داشتم جمعه‌هام ۱۲ ...

هیچ طوری نمیشدبچه را پیش مامان می گذاشتی هم به کلاس میرفتی وهم بچه ات را خواب می کردی وبه مطالعات خودمی پرداختی.

خب از نظ شما حماقته درصورتی که ازدواج به او تحمیل بشه والا هرکس حق انتخاب داره. درصورتی که من دوست ...

اتفاقا اگه انتخاب خودش باشه حماقته وگرنه تحمیلی باشه که جبر زندگیش بوده کاری نمیشه کرد 🤷‍♀️