2777
2789
هیچ طوری نمیشدبچه را پیش مامان می گذاشتی هم به کلاس میرفتی وهم بچه ات را خواب می کردی وبه مطالعات خو ...

روز ۲۴ ساعت بود ۱۰ ساعت مدرسه بودم ۶ ساعت درس می‌خوندم ۶ساعت هم میخوابیدم فقط ۲ ساعت میموند که اونم یه دوشی می‌گرفتم یه چیزی میخوردم 

نهایتاً نیم ساعت تایم خالی میموند😅

اصلاً وقت نمیشد باردار بشم چه برسه به اینکه بچه به‌دنیا بیاد و بگم حالا چطوری بزرگش کنم😂

براتون متاسفم  براتون متاسفم که ارزش و‌ لیاقت زنان رو اونقدر نمیبینید که اون ها از ساده ترین چ ...

عزیزم متاسف نباش متاسفم برای افکار شما که دختران کشورم بایدبهشون ظلم بشه به اسم که تو بچه هستی تو هنوز شایستگی نداری تو باید بری عروسک بازی کنی تو باید بری جوونی کنی با دوست پسرهات خوش بگذرونی تو بایدبازیچه دست باشی تو باید خودت را ارایش کنی ولباس های محرک بپوشی تا جنس مخالف به طرفت بیاد تو باید فکرت را درگیر با جنس مخالف وعواقب شوم ان بکنی تو فقط ازدواج نکن ولی هر کاری خواستی بکن که مبادا کنوانسیون های دروغین انگ کودک همسری رویت بگذارندو...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا اگه انتخاب خودش باشه حماقته وگرنه تحمیلی باشه که جبر زندگیش بوده کاری نمیشه کرد 🤷‍♀️

اتفاقا اگر انتخاب خودش حماقته این نشان دهنده دست کم گرفتن دختران کشورمی باشه والا اگر به نوجوانان وجوانان بها بدهیم در انتخاب می تونن بهترین ها را انتخاب کنن.

اتفاقا اگر انتخاب خودش حماقته این نشان دهنده دست کم گرفتن دختران کشورمی باشه والا اگر به نوجوانان وج ...

بسم الله 😐

واقعا اینا عقاید خودتونه ؟؟ بها بدیم که هر بچه ای بره ازدواج کنه ؟؟ 

به نظرم حرفتون درسته ولی تو زمینه تحصیلی و ورزشی و 

... این حرفا واقعا برای ازدواج صدق نمیکنه 😕

به هر حال من کاملا مخالفم