2777
2789
عنوان

ساک حاملگی شما چند هفتگی مشخص شد

1573 بازدید | 48 پست

بچها سلام

من اون روز رفتم دکتر سونو کرد گفت ساک‌مشخص نیست

سونوی بیرون هم منو فرستاد اونم گفت ساک مشخص نیست تو لوله هامم چیزی ندید گفت احتمال خارج از رحمی بودن هم خیلی کمه

بتا هم همون روز ازمایش دادم که ۵۰۰ بود اما دورز قبلش ازمایش داده بودم ۱۲۳ بود یعنی چند برابر شده بود

عادیه به نظر شما؟

کی برم که مشخص بشع

البته اینم بگم سونوی شکمی کرد منو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

8هفته برو 

تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله                                          برای ۱۰ثانیه بخون فکر کن!شمر کیه؟!شمر جانباز جنگ صفینه ،۱۳ بار پای پیاده مکه رفته،یه نماز قضا هم نداشته،جانماز اب کشی هم بوده ک اگر میدیدیش میگفتی این پسر پیامبره!                                           حر کیه؟!حر تو عمرش یه رکعت نماز نخونده همون ک آب و بست رو امام حسین همون ک راهو بست نزاشت اقا مسیرشو عوض کنه از اون لاتای اون دوران!                   شمر برا لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت بد رسید حر برا لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت خوب !اینو میگم برای اینکه ؛ نه از نمازو روزه و عباداتت مغرور شو نه ب خاطر گناهانت نا امیدشو!!کی میدونه شاید همون ک از نظر تو بده،  علم دار امام زمان شد من و توی دیندار شمشیر ب دست جلو اقاایستادیم!کی میدونه!فکر کن
۵ هفته بود

من هفت هفته رفتم قلبشم ضربان داشت.

صبر کن هفت یا هشت هفته برو زوده الان

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  

من روز موعد پریودم ساک رو دید بتام هم 1500بود 

لبخند تو خلاصه ی تمام خوبیهاست لختی بخند خنده ی گل زیباست.❤از وقتی حامله شدم و تم سایت عوض شد دیگه نیومدم تا الان.الان که اومدم میبینم هیچ کدوم از قبلیا نیستن یعنی اکثرشون...مینا،قهوه ی تلخ،بمانی،مادام دی خدابیامرز،مانترا،حلما،مونا مامان مانی....و خیلیای دیگه رو یادمه ...تیکر تولد گل پسرمه

مال من 8هفته رفتم صدای قلبش رو شنیدم هفته قبلش بتا گرفتم بالای 1000بود نگران نباش زود رفتی

تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله                                          برای ۱۰ثانیه بخون فکر کن!شمر کیه؟!شمر جانباز جنگ صفینه ،۱۳ بار پای پیاده مکه رفته،یه نماز قضا هم نداشته،جانماز اب کشی هم بوده ک اگر میدیدیش میگفتی این پسر پیامبره!                                           حر کیه؟!حر تو عمرش یه رکعت نماز نخونده همون ک آب و بست رو امام حسین همون ک راهو بست نزاشت اقا مسیرشو عوض کنه از اون لاتای اون دوران!                   شمر برا لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت بد رسید حر برا لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت خوب !اینو میگم برای اینکه ؛ نه از نمازو روزه و عباداتت مغرور شو نه ب خاطر گناهانت نا امیدشو!!کی میدونه شاید همون ک از نظر تو بده،  علم دار امام زمان شد من و توی دیندار شمشیر ب دست جلو اقاایستادیم!کی میدونه!فکر کن