2777
2789
عنوان

سی کیلو کم کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 64276 بازدید | 104 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها من خیلی کار با گوشی رو بلد نیستم  جسارتا روی گوشی iOS هم میشه نرم افزار کالری شمار فارس ...

اره میشه، مثلا برنامه ی اکسیژن فیت که کالری شماری و ایناست فارسیه و میتونی نصبش کنی تو ایفون

❤️‍🩹
اره میشه، مثلا برنامه ی اکسیژن فیت که کالری شماری و ایناست فارسیه و میتونی نصبش کنی تو ایفون

مرسی از ریپلای تون 

به وزن و اندام ایده الم رسیدم 

💪🏽😊❤️

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 

رژیم شما چی بود عزیزم؟

شد،شد...نشد نشد نداریم باید بِشُدونیمش 😆      باید کسایی که بهت آسیب میزنن و حال دلتو بد میکنن از زندگیت حذف کنی،تو میتونی فقط کافیه که بخوای  🖤    کاربریم با همین اسم ترکید😐عضویت (۱۴۰۰٫۹٫۲) خدا جونم من همه چیو به خودت سپردم تو که برای من بد نمیخوای❤️‍🩹

لطفا میشه رژیمی ک باهاش کم‌کردی بگو لطفا🥹🥹🥹

شد،شد...نشد نشد نداریم باید بِشُدونیمش 😆      باید کسایی که بهت آسیب میزنن و حال دلتو بد میکنن از زندگیت حذف کنی،تو میتونی فقط کافیه که بخوای  🖤    کاربریم با همین اسم ترکید😐عضویت (۱۴۰۰٫۹٫۲) خدا جونم من همه چیو به خودت سپردم تو که برای من بد نمیخوای❤️‍🩹

من ۱۳۰بودم صدم ۹۰راضیم ۴۷سالم هست فقط بدنم خیلی شل شده من مریض شدم لاغر شدم 

من 120کیلوهستم باشگاه تازه ثبت نام کردم دلم میخادنصفه بشم قرص لاغری هم مبخورم امادلم میخادزودنتیجه اش ببینم چاقی اصلانمیخام