2777
2789
عنوان

سی کیلو کم کردم

64375 بازدید | 104 پست

سلام بچه ها من دوسال پیش شرو کردم ب رژیم از ۹۵کیبو رسیدم به ۶۵ فقط با ورزش و کالری شماری سفت و سخت

الان ده گیلو برگشته میخام کمش کنم مرگمه

قدم ۱۶۵ وزنم الان ۷۵

چکار کنم بنظرتون

همون کارایی که سری پیش کردی🙄

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم75 هستم😥

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️

هم قد من هم و زن من دقیقن منم ۹۵ بودم شدم ۶۷ حالا بخاطر کرونا شدم ۷۵😭😭

خدایا تو همه شرایط دستمو گرفتی این من بودم بنده ی بدی بودم تو خیلی خوبی ..از این به بعد سعی میکنم یه خورده از بدیم کم کنم🙏🙏
چند وقته رژیم میگیرم میشم ۷۳ونیم مثلا باز بیخیال میشم و دوباره ۷۵☹

استپ وزنی کردی

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️
اراده م صفر شده

پس‌فقط‌پیاده‌رویی‌روزی‌نیم‌ساعت..

۹۹/۹/۹‌کلی‌اتفاقای‌خوب‌برام‌‌افتاده❤🍃شاه‌هَست‌حُسین‌پادِشاه‌هَست‌حُسین...❤🍃وتوپَنایی‌درهرپِیشامدبـــَد......❤🍃