marmaar مدیر عضویت: 1398/02/25 تعداد پست: 1661 عنوان بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 41 پست سلام خانمها من ۸ مرداد آخرین پریودم بوده همیشه دو سه روز زودتر پریود میشم این ماه اقدام کردم الان بی بی چک زدم منفی بود به نظرتون امیدی هست که باردار باشم؟ آخه سینه هام سفت و دردناک شدن کمردرد دارم صبحها یکم حالت تهوع دارم. لطفا راهنماییم کنید 1399/06/04 | 08:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
malihe_goli76 عضویت: 1398/09/19 تعداد پست: 2691 آره صبر کن زود زدی. من ۵روز بعد موعدم زدم تازه کمرنگ بود. اما کاری به علائم نداشته باش که الکی دلت خ ... وای من الان اینجوری هستم😭سه روزه درد دارم،۹موعدمهانگار همش میخوام جلو بندازم،درحالی تاحالا جلو ننداختم ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا میخواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا میخواهد،اما اکنون میفهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....! 💕امیـــرکــبــیر💕
nfahime عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 9063 مرسی از روحیه ای که بهم میدی... ان شاالله واسم دعا کن این ماه حامله باشم
marmaar مدیر استارتر عضویت: 1398/02/25 تعداد پست: 1661 واسم دعا کن این ماه حامله باشم ان شاالله به حق امام حسین همه منتظرت دامنشون سبز بشه شما هم باردار باشی و خبر بارداریتون رو همینجا بشنوم
delsa_khanoomm عضویت: 1398/05/05 تعداد پست: 3267 پس احتمال مثبت شدن هست؟ اره بابا... الان ازمایشم بری نشون نمیده... صبر کن یه هفته... با اطمینان برو آزمایش.. ان شاء الله مثبت میشه خدایا شکرت بابت همه داده ها و نداده هات ❤️
marmaar مدیر استارتر عضویت: 1398/02/25 تعداد پست: 1661 اره بابا... الان ازمایشم بری نشون نمیده... صبر کن یه هفته... با اطمینان برو آزمایش.. ان شاء الله مثب ... ان شاالله
marmaar مدیر استارتر عضویت: 1398/02/25 تعداد پست: 1661 وای من الان اینجوری هستم😭 سه روزه درد دارم،۹موعدمه انگار همش میخوام جلو بندازم،درحالی تاحالا جلو ... منم ۸ موعدمه...از دیشب درد پریودی دارم البته دایم نیست.
فاطیمااااااا عضویت: 1397/08/22 تعداد پست: 4728 عزیزم بذار از موعدت بگذره بعد بزن آسمان تو چه رنگ است امروز......
marmaar مدیر استارتر عضویت: 1398/02/25 تعداد پست: 1661 عزیزم بذار از موعدت بگذره بعد بزن تمام تلاش خودمو میکنم که تا بعد از موعدم صبر کنم.... درد پریودی دارم میگم الان پریود میشم
zahra77nini عضویت: 1399/06/03 تعداد پست: 86 میگن اطراف ناف دوسانت پایینتر اگ سفت باشه نشونه بارداریه راسته ایا؟؟
marmaar مدیر استارتر عضویت: 1398/02/25 تعداد پست: 1661 میگن اطراف ناف دوسانت پایینتر اگ سفت باشه نشونه بارداریه راسته ایا؟؟ نمیدونم من نشنیدم
malihe_goli76 عضویت: 1398/09/19 تعداد پست: 2691 منم ۸ موعدمه...از دیشب درد پریودی دارم البته دایم نیست. من سه روزه درد پریود دارمدارم شاخ درمیارم،چون تاحالا جلو ننداختمخیلی اوقات عقب انداختم،اما جلو نه😳شایدم درد کاذبه،واسه منم میگیره ول میکنه،اما از دیشب هی میگم الان پریود میشم! ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا میخواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا میخواهد،اما اکنون میفهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....! 💕امیـــرکــبــیر💕
malihe_goli76 عضویت: 1398/09/19 تعداد پست: 2691 تمام تلاش خودمو میکنم که تا بعد از موعدم صبر کنم.... درد پریودی دارم میگم الان پریود میشم &nb ... مثل منننننن😭😭😭😭دارم از انتظار میمیرم😭😭😭 ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا میخواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا میخواهد،اما اکنون میفهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....! 💕امیـــرکــبــیر💕
marmaar مدیر استارتر عضویت: 1398/02/25 تعداد پست: 1661 من سه روزه درد پریود دارم دارم شاخ درمیارم،چون تاحالا جلو ننداختم خیلی اوقات عقب انداختم،اما جلو ن ... من همیشه جلو میندازم اما از بعد سقطم قبل از پری درد اینجوری نداشتم دیگه.... امیدوارم هردوتامون باردار باشیم
marmaar مدیر استارتر عضویت: 1398/02/25 تعداد پست: 1661 مثل منننننن😭😭😭😭 دارم از انتظار میمیرم😭😭😭 کی موعدته؟؟؟؟