2777
2789
عنوان

بی بی چک

372 بازدید | 41 پست

سلام خانمها من ۸ مرداد آخرین پریودم بوده همیشه دو سه روز زودتر پریود میشم این ماه اقدام کردم الان بی بی چک زدم منفی بود  به نظرتون امیدی هست که باردار باشم؟ آخه سینه هام سفت و دردناک شدن کمردرد دارم صبحها یکم حالت تهوع دارم. لطفا راهنماییم کنید  

چن روزعقب انداختی؟

مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيزم زود زدي بزار ٨ يا ٩ بزن

صبح‌هایمان بی‌شک می‌تواند زیباتر باشند😍اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد❤️جای دوری نمی‌رود یک روز همین نزدیکی‌ها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت،شاید خیلی زیباتر😊

آره صبر کن زود زدی. من ۵روز بعد موعدم زدم تازه کمرنگ بود. اما کاری به علائم نداشته باش که الکی دلت خوش بشه. منم کلی علائم داشتم ولی الکی بود. ماهی که باردار بودم فقط دردای پریودی داشتم جوری که همش فکر میکردم الان میشم

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

۵ روز به موعدم مونده

زودزدی دیگه😐

مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت
آره صبر کن زود زدی. من ۵روز بعد موعدم زدم تازه کمرنگ بود. اما کاری به علائم نداشته باش که الکی دلت خ ...

منم دیشب همش میگفتم الان پریود میشم ولی فعلا که خبری نشده