2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 41 پست
من همیشه جلو میندازم اما از بعد سقطم قبل از پری درد اینجوری نداشتم دیگه.... امیدوارم هردوتامون باردا ...

ان‌شاءالله😍😍😍

ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا می‌خواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا می‌خواهد،اما اکنون می‌فهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....!                                                💕امیـــرکــبــیر💕
کی موعدته؟؟؟؟

۸یا۹

ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا می‌خواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا می‌خواهد،اما اکنون می‌فهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....!                                                💕امیـــرکــبــیر💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفتم علایم دارم شاید نشون بده

اصلااصلا ب علائم توجه نکن اگه پریودبشی خودت ضربه میخوری بیخیال باش خودتوسرگرم کن...انشاالله بارداری...واسه منم دعاکن ماه دیگه امپول میزنم جواب بگیرم

مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت
اصلااصلا ب علائم توجه نکن اگه پریودبشی خودت ضربه میخوری بیخیال باش خودتوسرگرم کن...انشاالله بارداری. ...

ان شاالله به آبروی امام حسین خدا بهت یه نی نی سالم و صالح بده

ان شاالله به آبروی امام حسین خدا بهت یه نی نی سالم و صالح بده

انشاالله❤

مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت
پس با همیم.... شما علایم هم داری؟

فقط همین درد پریود که هرازگاهی میگیره و ول میکنه و دردِ سینه که نسبتا شدید شده

البته من همیشه سینه‌هام یه کم درد میکنه،اما الان بیشتر شده

منم دیشب همش میگفتم الان پریود میشم ولی فعلا که خبری نشده

پس صبر کن عزیزم، ۴،۵روز دیگه بزن دوباره. انشالله که مثبت بشه

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

وای من الان اینجوری هستم😭 سه روزه درد دارم،۹موعدمه انگار همش میخوام جلو بندازم،درحالی تاحالا جلو ...

عزیزمممم. اصلا فکرش رو نکن، بی خیالی بهترین راهه

من هم اون ماه از بس درد پریودی داشتم مطمئن بودم پریود میشم کامل بیخیالش بودم و منتظر پریود، که بعد یهو دیدم انگاری که باردارم😁😁

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

عزیزمممم. اصلا فکرش رو نکن، بی خیالی بهترین راهه من هم اون ماه از بس درد پریودی داشتم مطمئن بودم پر ...

😍😍😍😍😍😍