2777
2789
عنوان

حقوق شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2153 بازدید | 66 پست
واسه این ماه هم بخدا چندتیکه چینی دیگه گذاشتم که بفروشمشون. اوضاع اقتصادی به هم ریخته.ورشکستگی شوهر ...

خب عزیزم شهر شما کاری نیس ک خودت هم بری سر کار کمک خرج بشی؟

منشی یا تایپ کردن تو کافینتو....

فمینیست هستم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خانوما دعا کنید شوهرم اینجایی که رفته استخدامش کنن☺خیلی سختی کشیدیم تو این چند سال.ورشکستگی و کارگری خودم با وجود بارداری و شغل های سخت شوهرم و از بین رفتن پوست دستهاش😥دعا کنید اینجا موندگار بشه دل ما هم خوش بشه به زندگی.

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁فینگلیش بلدم بوخودا.با عجله نوشتم بجای fazeli کلمه ی fazli رو تایپ کردم.(با تشکر از دوست خوبم دکتر فری بابت یادآوری غلط تایپی😄🌹) ***یه روزی به این نتیجه میرسی که همه ی کسایی که اولویتت بودن و بخاطرشون از خودت گذشتی اولویتشون خودشون بودن نه تو💔

ماشین خریدیم 20ملیون وام برداشتیم دوباره یه جا دیگه ام قسط برداشتیم برای ماشین با قسط خرید مبل

خب دیگه پس خداتونو شکر کنین ک دارین وام بردارین عزیزم

خیلیا رو میشناسم درامدشون جوری نیس ک جرات کنن تقاضای وام کنن

فمینیست هستم
همشون تبلیغ محضه، در عمل هیچی وجود نداره

اخه یکی از مشتری هام معلمه خیلی راضی بود مقدار حقوق نگفته ولی گفت بهمون خونه و ماشین بی نوبت میدن 

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐

ما شوهرم یه روستایی پدرشم همینجور یه بار دولت زمین اونجا حراج میکنه می‌خره ما همین و استیم شانس پارسال فروختیم اما بازم هم 50 تومان کم داشتیم این قدر وام بگیر و اینا تونستیم مسکن مهر بخریم اما عین مستاجر باید دوبرابر قسط بدیم اصلا خرج خودم ن نمیتونیم بکنیم یه مولتی  ویتامین بهداشت نداشت پول نداشتم واسه بچه ام بخرم حالا شوهرم کمر درد گرفت و یبوست و خون تو مدفوع کلی 500 هزارتومان دارو دکتر و ام آر ای شد 

بشنو و باور نکن عزیز

مشتریم میگفت . خودش معلم اول دبستان بود قراردادی هم بود 

میگفت حقوقم خوبه . ولی من نپرسیدم چقدره خودش خیلی خوشحال و راضی بود 

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐