2777
2789
عنوان

حقوق شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2153 بازدید | 66 پست
اخه یکی از مشتری هام معلمه خیلی راضی بود مقدار حقوق نگفته ولی گفت بهمون خونه و ماشین بی نوبت میدن&nb ...

با 13 سال سابقه ندیدم تا حالا، فقط چند تا وام بود که ایقد سودش بالا بود که کسی سمتش نرفت

به آرزوهایم قول رسیدن دادم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خب دیگه پس خداتونو شکر کنین ک دارین وام بردارین عزیزم خیلیا رو میشناسم درامدشون جوری نیس ک جرات کنن ...

خوب همش داریم قسط میدیم بعد سرکار شوهرم سرویس نداره با غذا نمیدن بعدماشینمونو میزاریم پارکینگ بیرون ماهی 150برای پارکینگ میدیم

با 13 سال سابقه ندیدم تا حالا، فقط چند تا وام بود که ایقد سودش بالا بود که کسی سمتش نرفت

شما‌پس معلمی 

من میخولستم آزمون استخدام آموزش پرورش شرکت کنم اخه . پس حقوقتون هم خوب نیست؟ رسمی دیگه استخدام نمیکنن؟

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐
مادرت یا مادر شوهرت شهرتون نیستن بذاری پیشش بچه رو؟

نه پیره مادرشوهرم خوبم نیستم باهاش زیاد بچه ام باید خوب تربیت بشه این برام مهمه مامانم خودش سرکار 

اخه یکی از مشتری هام معلمه خیلی راضی بود مقدار حقوق نگفته ولی گفت بهمون خونه و ماشین بی نوبت میدن&nb ...

😂😂😂😂😂خواسته کم نیاره

واقعا همچین خبرایی نیس

وزیر کشور ک نیستن خاهر

فمینیست هستم
شما‌پس معلمی  من میخولستم آزمون استخدام آموزش پرورش شرکت کنم اخه . پس حقوقتون هم خوب نیست؟ رسم ...

چرا اینا که از طریق آزمون استخدام میشن رسمی میشن

به آرزوهایم قول رسیدن دادم
واسه این ماه هم بخدا چندتیکه چینی دیگه گذاشتم که بفروشمشون. اوضاع اقتصادی به هم ریخته.ورشکستگی شوهر ...

من درکت میکنم

ان شاءالله خدا خیییلی کمکتون کنه

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین