2777
2789
عنوان

حقوق شوهر

2153 بازدید | 66 پست

میگم یه سوال فضولی نیست میخوام ببینم من ناشکزم یا واقعا نمیشه با این حقوق زندگی کرد. حقوق شوهرتون چنده من شوهرم 3میلیون و 200 حقوقشه با یک میلیون 700 قسط در آمد دیگه هم نداریم. شما حقوق شوهرتون چه قدره در آمد آز جایی دیگه هم دارین؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در حال حاضر صفر😁 تازه شغل عوض کرده هنوز حقوق نگرفته.هیچ درآمد دیگه ای نداریم.البته قسط و اجاره هم نمیدیم.

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁فینگلیش بلدم بوخودا.با عجله نوشتم بجای fazeli کلمه ی fazli رو تایپ کردم.(با تشکر از دوست خوبم دکتر فری بابت یادآوری غلط تایپی😄🌹) ***یه روزی به این نتیجه میرسی که همه ی کسایی که اولویتت بودن و بخاطرشون از خودت گذشتی اولویتشون خودشون بودن نه تو💔

خوبه دیگه مجردم بابام معلمه ۴ تومن میگیره...میچرخه چرخ زندگی

ع تومان با مزایای دیگه درسته؟ نگو نه.نمیگم چرا ولی اونی که میگی ثابتشخ معلمی بهترین شغله 

سلام عزیزم .شوهرمن شغل آزاده .درآمدثابت نداره که مثلا بگم فلان قدر.ولی تادلت بخواد قسط ووام وبدهی وچک توبازار داره .بعلاوه اجاره مغازه سنگین.خونمون هم اجاره ای ته ته شهر.هیچ پس اندازهم نداریم.به زور فقط اندازه خورد وخوراکمون بمونه که اونم چیزهای ساده میخوریم