2777
2789
عنوان

حقوق شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2153 بازدید | 66 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کلا ناشکری در هر شرایطی خوب نیست، چون انرژی منفی بیشتری به سمت خودت جذب می کنی، ما ماهی 12 تومن قسط ...

آره خوب نیست ولی جای من نیست هرکی جای آدمای بی پول نباسه این حرف میزنی الان با این حقوق بازن شاید بگی من جای شما هستم خخ

ماه قبل بخاطر اینکه چک سنگین داده بود دست طلبکار بخاطر اینکه اجاره مغازش عقب نمونه چندتا چینیهامو فر ...

منم به این حد رسیدم خدا کمکت کنه جدیدا هم مریضی اومده واسه شوهرم کلی خرج داریم دیوونه شدم 

۵تومن میگیره.ماهی ۲ونیم قسط اون ۲ونیمش توی یه هفته تموم میشه....توناشکرنیستی چیزا ده برابر افزایش قیمت کردن ولی حقوق ها هیچ

توروبخدا منو لایک نکنید🤗🤗خدایا اولین ارزوم ک نشد برباد رفت...محتاج دومی هستم دوباره ناامیدن نکن
منم به این حد رسیدم خدا کمکت کنه جدیدا هم مریضی اومده واسه شوهرم کلی خرج داریم دیوونه شدم 

واسه این ماه هم بخدا چندتیکه چینی دیگه گذاشتم که بفروشمشون.

اوضاع اقتصادی به هم ریخته.ورشکستگی شوهرم کمرمون رو شکونده.دنبال کارمیگردم بتونم کمک خرج باشم

آره خوب نیست ولی جای من نیست هرکی جای آدمای بی پول نباسه این حرف میزنی الان با این حقوق بازن شاید بگ ...

انشالله خدا به روزی همه برکت بده و چرخ زندگی ها خوب بچرخه، این حقوق، حقوق جفتمون هست با همه اضافه کاریهای شوهرم، شوهرم عملا زیاد خونه نیست، بدون یک روز تعطیلی

به آرزوهایم قول رسیدن دادم
عزیزم معلمی چه مزایایی داره؟ معلما بیچاره ترین قشرن

اخه انگار برای خونه دادن و این کارا کمکشون میکنن

ثبت نام‌ماشینم بی نوبت میدن بهشون

اینجور شنیدم

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐