هزار دام به هر گام این بیابان است ک از هزار هزار یکی از آن نجهد در آخر درگاه خداوند درگاه نومیدی نیست درسته گناه کبیرس ولی خدارو به حق ابروی امام زمان ک از عذاب اونا در گذره یا حق شبتون خوش الهم صل علی محمد و آل محمد🙏🏻🌹🙋🏻♂️
کاربر آقام🙋🏻♂️🤷♂️🙏🌹🤦♂️🥀🥀🥀...انسانها همه چیز رو همینطور حاضر و آماده از مغازه ها میخرن و چون مغازه ای نیست ک دوست بفروشد انسانها مانده اند بی دوست روباه به شازده کوچولو گفت تو اگر میخواهی من دوستت باشم مرا اهلی کن شازده کوچولو گفت اهلی کردن یعنی چه روباه گفت یعنی ایجاد علاقه کردن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
این حرف و منطق قرآنه و الان من حرف نامربوطی نزدم اگه هم اون کسی ک خودکشی میکنه چقد روح و نفسش ضعیفه ...
حرف و منطق قران نیست اینا ک تفسیر کردن تر زدن به قران و اسلام و ... طوری ک دیکه تو ایران هیجکس مسلمون نیست همش چرت و پرت میگن اخوندا .خودمون عقل داریممیتونیم بفهمیم دختری ک بزور دارن میدنش به یه پسرمرد که همین چن روز پیش خودشو کشت حق داشت خانوادش اونقدااااااا حیوون بودن ک بچشونو بخاطر پول دادن ب پیرمردچندشششششش.این ادم حقشه بره جهنم؟