2777
2789
عنوان

خودکشی 😱😱

| مشاهده متن کامل بحث + 4496 بازدید | 170 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اشکم درامد😞خدا باعث وبانیای کسایی که باعث تحریک خیلیا شدن ک خودکشی کنند رو امیدوارم هیچ وقت نبخشه&n ...

الهی آمین 

ببخشيد اگه کوچکترین قضاوتتون کردم حلال کنید شرمنده

خدا کنه بازم بعید میدونم گناه کبیره ای هست که دیگه به هیچ عنوان فرصت توبع هم نداری

⁦🤷🏻‍♀️⁩⁦🤷🏻‍♀️⁩کار دیگه ای از دستمون بر میاد 

دختر همسایه جلو چشمم داشت تو آتیش میسوخت دادو بیداد کردم خواهرم اومد همه اومدن ..میدوید و خودشو میما ...

آتیش خیلی بده 

منم پدرم خود کشی کرده ...معتاد بوده چند بار خواست ترک کنه ولی نتونست با این حال خیلی غیرت داشت همش پیش ما ابراز شرمندگی میکرد . همیشه کار میکرد ولی باز تو خرجمون میموند ...همش افسوس میخورد که چرا بچه هام نباید زندگی خوبی داشته باشند .اخرم نتونست تحمل کنه خودشو کشت  

منم دلم میخاد خودکشی کنم واسه منم بفرستین 

عععععع این حرف رو نزن عزیزم 

عوضش برا حل شدن مشکلاتت یه آیت الکرسی میخونم

منم پدرم خود کشی کرده ...معتاد بوده چند بار خواست ترک کنه ولی نتونست با این حال خیلی غیرت داشت همش پ ...

خدا رحمت کنه عزیزم حتما براش خیرات بده

⁦🤷🏻‍♀️⁩⁦🤷🏻‍♀️⁩کار دیگه ای از دستمون بر میاد 

نع کاری از دست ما بر نمیاد ولی این دعاها و انرژی هارو بزار برا اونا ک زنده ان ک دیگه خودکشی نکنن دعا کنیم کسی خودشو نکشه تا زنده ایم چراغی روشن کنیم جلوی راهمونو ببینیم بعد ک مردیم پشت سرمون پروژکتورم بزاری کافی نیست جلوتو نمیبینی تازه تاریکترم میشه

کاربر آقام🙋🏻‍♂️🤷‍♂️🙏🌹🤦‍♂️🥀🥀🥀...انسانها همه چیز رو همینطور حاضر و آماده از مغازه ها میخرن و چون مغازه ای نیست ک دوست بفروشد انسانها مانده اند بی دوست روباه به شازده کوچولو گفت تو اگر میخواهی من دوستت باشم مرا اهلی کن شازده کوچولو گفت اهلی کردن یعنی چه روباه گفت یعنی ایجاد علاقه کردن

از نزدیکان منم یکی خودکشی کرد  

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)