چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
منم پدرم خود کشی کرده ...معتاد بوده چند بار خواست ترک کنه ولی نتونست با این حال خیلی غیرت داشت همش پیش ما ابراز شرمندگی میکرد . همیشه کار میکرد ولی باز تو خرجمون میموند ...همش افسوس میخورد که چرا بچه هام نباید زندگی خوبی داشته باشند .اخرم نتونست تحمل کنه خودشو کشت
نع کاری از دست ما بر نمیاد ولی این دعاها و انرژی هارو بزار برا اونا ک زنده ان ک دیگه خودکشی نکنن دعا کنیم کسی خودشو نکشه تا زنده ایم چراغی روشن کنیم جلوی راهمونو ببینیم بعد ک مردیم پشت سرمون پروژکتورم بزاری کافی نیست جلوتو نمیبینی تازه تاریکترم میشه
کاربر آقام🙋🏻♂️🤷♂️🙏🌹🤦♂️🥀🥀🥀...انسانها همه چیز رو همینطور حاضر و آماده از مغازه ها میخرن و چون مغازه ای نیست ک دوست بفروشد انسانها مانده اند بی دوست روباه به شازده کوچولو گفت تو اگر میخواهی من دوستت باشم مرا اهلی کن شازده کوچولو گفت اهلی کردن یعنی چه روباه گفت یعنی ایجاد علاقه کردن
من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)