2777
2789
عنوان

نفرین

354 بازدید | 16 پست

خانما نمیدونم از دست پدر شوهرم چکار کنم خستم کرده من با شوهرم مشکلی ندارم باهم خیلی هم خوبیم .با اونا تو ی حیاط زندگی میکنیم‌ پدر شوهرم منتظر تا شوهرم از در بره بیرون بیاد خونم بشینه یکسره منو میپاد در خونمو یدفه باز میکنه میاد تو ک انگار میخواد دزد بگیره .از دستش اسایش ندارم هیچ کجا نمیتونم برم.دیروز داشتم موهامو اتو میکشیدم یهو درو باز کرد اومد داخل خونه بعد رفت باز اومد بهم میگفت گالریتو ببینم عکس موهاتو برا کی فرستادی.یکسزه انلاین بودن منو چک میکنه.شوهرم خیلی بهش تذکر میده بیچاره شوهرم مریضه از دست باباش اسیر شده .در خونمو قفل میکنم فک میکنه کسی تو خونمه.با کسی نمیتونم رفت و امد کنم.فقط سر نماز یا دلم ک خیلی میشکنه خیلی نفرینش میکنم.چون من پاک دارم زندگی میکنم و تهمت بهم میزنه.شوهرم بهم میگه غصه نخور من اگه تو بین صد تا مرد لخت باشی انقدر بهت اطمینان دارم ک پاک میایی بیرون.بگید من چکار کنم کم اوردم.از شب عروسیم ک اشکم رو در اورد منو ب دو نفر چسبون. تا الان ک ده ساله میگذره بچه ندارم دلمو میشکنه.انشالله امام حسین حاجتمو بده جوری بمیره ک لایقشه

خیلی فوضول زیاد شده خودتو جمع کن احمق

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

خب اگرخیلی اذیت میکنه جدابشید ازاون خونه برید،

شوهرم 100میلیون ده ساله پیش واسه این خونه خرج کرد تو ی حیاطیم ن میشه دیوار کشید ن میشه فروخت الان نهصد میلیون پول خونمه

شوهرم 100میلیون ده ساله پیش واسه این خونه خرج کرد تو ی حیاطیم ن میشه دیوار کشید ن میشه فروخت الان نه ...

چون اینطوری که دیگه خیلی اذیت میشی،۱۰۰ میلیون ده سال پیش خیلی بوده کاش همون موقع خونه ی مستقل یازمینی چیزی میخریدید

الهههههی ایشالله زود مستقل بشی و ارامش قسمتت بشه

همش تهدیدم میکنه ک ب مامان بابات ی دروغی بگم اونا باور میکنن.‌شوهرم امشب چهار تا قرص خواب خورد خوابید میگه انقدر بهش تذکر میدم حالیش نمیشه نمیتونم بزنمش ک

چون اینطوری که دیگه خیلی اذیت میشی،۱۰۰ میلیون ده سال پیش خیلی بوده کاش همون موقع خونه ی مستقل یازمین ...

این زمین رو خیر سرش داد ماتوش خونه ساختیم نمیدونستم میمواد اذیت کنه.تازه من مامان بابام تهرانن من خودم تو ی شهر غریب

همش تهدیدم میکنه ک ب مامان بابات ی دروغی بگم اونا باور میکنن.‌شوهرم امشب چهار تا قرص خواب خورد خوابی ...

دقیقا همچین مشکلی و از دوستانمون دارن ، سعی کن سر سنگین بشی باهاشون البته با همکاری شوهرت قفل در و عوض کن بذار هر چی میخواد بگه

دقیقا همچین مشکلی و از دوستانمون دارن ، سعی کن سر سنگین بشی باهاشون البته با همکاری شوهرت قفل در و ع ...

شوهرم پشتمه .سر سنگینم طوری ک همه خانوادش باهام قهرن من توی شهر غریب گیز افتادم

شوهرم پشتمه .سر سنگینم طوری ک همه خانوادش باهام قهرن من توی شهر غریب گیز افتادم

الهی زود تر از دستش خلاص بشی ولی اینو بدون که باید از یه جایی شروع کنید و جلوش وایسید ، چند سال دیگه این میشه جزئی از زندگیش که بیاد و بره فوضول عاقا😂

الهی زود تر از دستش خلاص بشی ولی اینو بدون که باید از یه جایی شروع کنید و جلوش وایسید ، چند سال دیگه ...

هر کاری بکی کردم.فقط با مرگش نجات پیدا میکنم

سلام دوست عزیز شما توی ختم زیارت عاشورا شرکت کردین ولی اطلاع ندادین. اگه نمیخونین بگین لطفا. 

سلام عزیزم من از اول محرم دارم میخونم.التماس دعا.انشالله همگی حاجت روا بشید