2777
2789
عنوان

ختم ذکریارقیه(س)

| مشاهده متن کامل بحث + 869 بازدید | 130 پست
استارتر عزیز تا کی زمان هست؟

تاهروقت تونستی

https://eitaa.com/siyahdune/16867 دوستت دارم مهدی جان(عج) آرام جان من، تحمل رنج های این دنیا فقط با تو برایم ممکن است💚 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم/ روزی سراغ وقت من آیی که نیستم/ شهید ابراهیم رییسی💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۵۰ ذکر ب نیت @دایناسورمهربون      @sar_be_hava     @moon74   &nbs ...

ممنونم مهربونم 😍 انشاءالله حاجتتون روا بشه 🌺 

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
۵۰ذکر ب نیت @gh73     @ami71     @مهسایی3     @نورین_راز &nb ...

ممنونم مهربونم لطف کردی❤

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
۵۰ذکر ب نیت @مامانبزرگپانیذ     @پارکر     @شانسی     @ب ...

سلام عزیزم ممنون آبجی گلم منم 14تا به نیت شما گلزفرونی میخونم و14تا برای حاجت خودم 

و14تا به نیت آبجی گلم سمانه جون @آناعشق‍ 

14تا ذکر به نیت دل خواهرم فاطمه جونم @

@sar_be_hava  

14تا به نیت خواهرم @rahaa98‍ 

14تا به نیت خواهرم  @مائده6525221‍ 

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆
۵۰ذکر ب نیت @gh73     @ami71     @مهسایی3     @نورین_راز &nb ...

سلام عزیزم ممنون🙏 ..دویست صلوات هدیه به شما خواهر عزیزم  و استارتر مهربونمون💞💞💞⁦❤️⁩⁦❤️

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧