2777
2789
عنوان

ختم ذکریارقیه(س)

| مشاهده متن کامل بحث + 869 بازدید | 130 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۵۰ ذکر ب نیت @ساحلودریا     @فندق10   @savesta     @آنیتاآنیتا & ...

عزیزدلم هزارن بار ممنون ۱۰۰تا ذکر به نیتت میگم

۹/۹/۹۹تو خونه خودم با نینی سالمی که تو شکممه روزی هزار بار خداروشکر می کنیم واسه رسیدن به ارزوهام واسم صلوات بفرست مهربون 😍😘
۵۰ذکر ب نیت @مامانبزرگپانیذ     @پارکر     @شانسی     @ب ...

منم 200تاذکریارقیه ادرکنی ... .به نیت حاجت روایی گلزعفرونی عزیزم وکسانی که زحمت کشیدن جزهای قرآن مراتلاوت کنند واستارتر عزیزم ودیگردوستان ....فقطفقطفقطفقط خوشبختی شون از خدا خواهانم ....

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
@۵۰ ذکر ب نیت @saadaat     @درمسیرخدا     @پرندگان     @dordon ...

ممنون دوست خوبم 

ان شاالله  و به مدد حضرت رقیه بزودی زود هم شما و هم گلابتونن جان حاجتروابشید

منم به نیت هر کدوم از شما صد بار میگم یا رقیه مدد....

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
۵۰ ذکر ب نیت @دایناسورمهربون      @sar_be_hava     @moon74   &nbs ...

فدای تو عزیزم، منم ۳۳ مرتبه به نیت حاجتروایی خودت، ان شاءالله🤲😍❤❤❤❤🌸🌷

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

سلام عزیزم ممنون آبجی گلم منم 14تا به نیت شما گلزفرونی میخونم و14تا برای حاجت خودم  و14تا به ن ...

فدای محبتت خواهری❤😍❤❤❤منم ۳۳ مرتبه به نیت حاجت روایی خودت، ان شاءالله🌷🌸🤲

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

منم 200تاذکریارقیه ادرکنی ... .به نیت حاجت روایی گلزعفرونی عزیزم وکسانی که زحمت کشیدن جزهای قرآن مرا ...

فدای محبتتون 

ان شاالله حاجت روابشید  

https://eitaa.com/siyahdune/16867 دوستت دارم مهدی جان(عج) آرام جان من، تحمل رنج های این دنیا فقط با تو برایم ممکن است💚 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم/ روزی سراغ وقت من آیی که نیستم/ شهید ابراهیم رییسی💔
۵۰ ذکر ب نیت @دایناسورمهربون      @sar_be_hava     @moon74   &nbs ...

ممنونم ازمحبتت انشالله حاحجت روا بشی

لطفا برای خوشبختی خواهرم و آرامش و سلامتی خانوادم یک صلوات بفرستید💚💚 خدایا شکرت💚💚
@۵۰ ذکر ب نیت @saadaat     @درمسیرخدا     @پرندگان     @dordon ...

ممنونم عزیزم 

ان شاءالله حضرت رقیه حاجت دلتو با دستای کوچولوش بده

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
۵۰ ذکر ب نیت @ساحلودریا     @فندق10   @savesta     @آنیتاآنیتا & ...

ممنون خواهر گلم انشا... به حق حسین حاجتروا شی

به بدترین شکل ممکن غمگینم... یعنی میشه یه روزی حالم خوب بشه... دوتا چایی بریزم یکی برای خودم یکی برای همسرم... یعنی میشه خدا... دوباره کنار هم باشیم...خدایا تورا به حرمت حسین گناهامونو ببخش و گره از مشکلاتموم خودت باز کن.