2777
2789
عنوان

ختم ذکریارقیه(س)

| مشاهده متن کامل بحث + 869 بازدید | 130 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنون دوست خوبم  ان شاالله  و به مدد حضرت رقیه بزودی زود هم شما و هم گلابتونن جان حاجتروا ...

عزبز دلمی لطف کردین انشاالله بحق آبروی حضرت محمد ص خدا 

مشکلتونو حل کنه حاجت روا بشین بحق فاطمه زهرا

عزیز دلمی انشاالله بحق ابروی حضرت محمد ص  حاجت روا بشین بحق فاطمه زهرا خیر ببینین

امروزسرمیزافطار خیلی دعاتون کردم .....

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
امروزسرمیزافطار خیلی دعاتون کردم .....

الهی ک هزاران برابر خیر و خوبی ب خودتون برگرده 🥺

بخدا منم دلم ب دعاهای شما دوستان خوبم خوشه وگرنه خیلی وقت بود ک از سایت رفته بودم😢

اونروزم ک شما گفتین دارم میرم واقعا اشک ریختم 

الهی ک همیشه سالم و سلامت باشین خیر دنیا واخرت نصیبتون بشه من مطمئنم بی شک شما یکی از بندگان خوب خدا هستین منم یک محتاجِ محتاجِ  درمانده 😞😞😞

لطفا هر وقت تونستین دعام کنین 🥺🥺🥺😢😢😢

الهی ک هزاران برابر خیر و خوبی ب خودتون برگرده 🥺 بخدا منم دلم ب دعاهای شما دوستان خوبم خوشه وگرنه ...

توعزیزترین بنده خدایی شک نکن ....انشالله دربرابرحاجت رواییت اشک ذوق بریزی ....آمین آمین

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
توعزیزترین بنده خدایی شک نکن ....انشالله دربرابرحاجت رواییت اشک ذوق بریزی ....آمین آمین

شما لطف دارین عزیزم🌹🌹🌹

.... از دعای شما خوبان♥️♥️♥️

انشاءالله انشاءالله انشاءالله انشاءالله انشاءالله🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

ممنون دوست خوبم  ان شاالله  و به مدد حضرت رقیه بزودی زود هم شما و هم گلابتونن جان حاجتروا ...

ممنون عزیزدلم ان شاالله حاجت روابشید❤❤❤❤

https://eitaa.com/siyahdune/16867 دوستت دارم مهدی جان(عج) آرام جان من، تحمل رنج های این دنیا فقط با تو برایم ممکن است💚 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم/ روزی سراغ وقت من آیی که نیستم/ شهید ابراهیم رییسی💔