2777
2789
عنوان

ختم ذکریارقیه(س)

| مشاهده متن کامل بحث + 869 بازدید | 130 پست
ممنونم ازت خانم رقیه حاجت دلت رو بده انشالله💚🙏 من هم 50ذکر (یارقیه) به نیابت از @آناعشق   ...

الهی خیر ببینی گلم 🌻 حاجت دلت روا بشه الهی آمین 🤲 

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

التماس دعا سلام ماروبه آقابرسون

سلام آبجی گلم قبول باشه ممنون بابت تاپیک تون 

منم 110تا ذکر یارقیه جانم میخونم....الهی هممون حاجت روا بشیم....

راستی خواهرم امضا ت عالی بود 👌👌👌👌👌👌✋✋✋✋🌹🌹🌹🌹🌹🌹

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆
فدات عزیزم 💕 خیر ببینی گلم 🌻 حاجت دلت روا بشه الهی آمین 🤲 

ممنونم گلم همچنین ان شاءالله🌹

از کرونا آموختیم جواب امربه معروف ونهی ازمنکر به توچه نیست آلودگی یک نفر به همه ربط دارد{حیا}راکه نفهمیچادرسیاههم تورا محجبه نخواهد کرد.چادر زهرا(س)حکایت می کند از بی حجابی ها شکایت می کندروز محشر بر زنان {باحجاب}♡حضرت زهرا(س)شفاعت می کند.
100 تا به نیت مادر شدن @الناخانووووووم   @مامان_آینده_هستم   @sar_be_hava   ...

قربون محبتت، الهی خدا خیرت بده، حاجت روا شی.. منم ۳۳ مرتبه به نیت حاجت خودت می خونم..

حاجتت روا🙏❤🌸🌷🤲💚

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

سلام آبجی گلم قبول باشه ممنون بابت تاپیک تون  منم 110تا ذکر یارقیه جانم میخونم....الهی هممون ح ...

سلام عزیزم ازشماهم قبول باشه ان شاالله 

حاجتتون رواگلم ❤❤❤❤

https://eitaa.com/siyahdune/16867 دوستت دارم مهدی جان(عج) آرام جان من، تحمل رنج های این دنیا فقط با تو برایم ممکن است💚 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم/ روزی سراغ وقت من آیی که نیستم/ شهید ابراهیم رییسی💔
50 تا به نیت حاجت دل استاتر عزیز ممنونم بابت تاپیک خوبت

آخه من بااینهمه مهربونی شماچه کنم❤❤❤

حاجت رواودلشادبشی عزیزم 

منم براتون ایت الکرسی میخونم هدیه به خانم رقیه(س)

https://eitaa.com/siyahdune/16867 دوستت دارم مهدی جان(عج) آرام جان من، تحمل رنج های این دنیا فقط با تو برایم ممکن است💚 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم/ روزی سراغ وقت من آیی که نیستم/ شهید ابراهیم رییسی💔
آخه من بااینهمه مهربونی شماچه کنم❤❤❤ حاجت رواودلشادبشی عزیزم  منم براتون ایت الکرسی میخونم هد ...

فدات عزیزم 💕 انشاالله حاجتت روا گلم 🌹 

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
الهی ک حضرت رقیه جواب خوبیاتو بده آمین

فدات عزیزم 💕 انشاالله حاجتت روا گلم 🌹 انشاالله 💕